Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Kaymer tuvojas #1

Iekļūšana "WGC-Accenture" match-play čempionāta ceturtdaļfinālā piektdien pietuvināja Martin Kaymer pirmajai vietai pasaules rangā. Vācietim Arizonā vajadzīgas vēl divas uzvaras, lai jau nākamnedēļ pārņemtu vadību no Anglijas golfera Lee Westwood.

Tikmēr Tiger Woods rangā arvien atkāpjas - pirmdien viņš būs ne augstāk par 4.vietu, kas viņam ir zemākais punkts gandrīz 14 gadu laikā. Jaunnedēļ Woods pasaules rangā noteikti noslīdēs zem Graeme McDowell, lai gan ziemeļīrs match-play čempionāta astotdaļfinālā ar 3&2 zaudēja Dienvidkorejas golferim Yang Yong-eun.

Kaymer vietu ceturtdaļfinālā nopelnīja ar smagi pelnītu uzvaru 2&1 pār amerikāni Hunter Mahan. Par mača izšķirošo sitienu Kaymer nosauca sitienu no 16.bedrītes tee - ar 3.dzelzi 250 jardu vieglā pretvējā trīs metrus no karoga.

Cīņā par vietu pusfinālā Kaymer pretinieks būs 47 gadus vecais spānis Miguel Angel Jimenez.

Savukārt 17 gadus veco Matteo Manassero no uzvaru sapņa pamodināja Anglijas golferis Luke Donald, pieveicot itālieti ar 3&2. Donald nākamais pretinieks būs amerikānis Ryan Moore.

Yang Yong-eun spēlēs pret Matt Kuchar, bet vēl vienu pusfinālistu jau sestdien noskaidros divi citi amerikāņi Bubba Watson un J.B. Holmes.

Pēdējās izmaiņas , 26.02.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē