Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Starts tuvu līderēm

Studentiem pavasaris nav jāgaida tik ilgi kā citiem, un vēl jo labāk, ja tas nāk ar panākumiem. Pēc pirmās sacensību dienas Teksasas valsts universitātes komanda svētdien izvirzījās vadībā "Claud Jacobs Intercollegiate" turnīrā, bet Krista un Māra Puisītes ir tuvu līderēm individuālajā ieskaitē.

Vietu sadalījums uz rezultātu tablo pēc svētdien "Victoria Country Club" aizvadītajām spēlēm gan ir nedaudz nosacīts, jo ne visas golferes tumsas dēļ paspēja Teksasā izspēlēt 36 bedrītes. Pirmais raunds Puisītēm izvērtās vēl visai pavasarīgs, taču otrajās 18 bedrītēs abas māsas parādīja, ko spēj.

Krista otro raundu izspēlēja ar -1 zem PAR un summā ar +7 virs PAR ir 6.vietā divus sitienu aiz līderes Kamryn Ruffin, kura gan vēl nav pabeigusi otrās kārtas izspēli. Divi bērdiji un viens bugijs otrajā raundā skatu rezultātu kartītē padarīja ļoti tīkamu. Pirmajā raundā bērdiji Kristai gan rokās nedevās, un sešu bugiju kompānijā bija arī viens divkāršs bugijs.

Savukārt Māra otrajā raundā sasniedza studentu mačos savu līdz šim labāko rezultātu - PAR atbilstošus 72 sitienus, bet summā ar +9 virs PAR viņa dala 12.vietu. Pirmajā kārtā Māra līdz 9.bedrītes sākumam vēl turējās mīnusā pret laukumu (-1), taču pēc melnās sērijas 15.bedrītes noslēgumā jau bija +10, un vienīgais cukurgraudiņš vēl bija bērdijs pēdējās bedrītes izspēlē. Arī otrajā raundā 14. un 15.bedrīte savu paveica, un no -3 nācās nolaisties uz PAR.

Komandu ieskaitē Teksasas valsts universitātei ir piecu sitienu pārsvars pār tuvākajām konkurentēm Kanzasas universitātes golferēm. Teksasas valsts universitātes golferes ir mājinieču lomā, turklāt pēdējos divus gadus turnīrā komandai izdevies uzvarēt.

Pirmdien pēc otrā raunda noslēguma tiks izspēlētas pēdējās 18 bedrītes.

Claud Jacobs Intercollegiate rezultāti (pēc 1.sacensību dienas)

Individuāli

Komandu

Pēdējās izmaiņas , 14.02.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē