Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Raiba uzvara Dubaijā

Viena sitiena pārsvars ļāva Alvaro Quiros svētdien kļūt par "Dubai Desert Classic" uzvarētāju, taču pēdējais raunds spānim izvērtās tik piedzīvojumiem bagāts, ka emociju pietiktu vairākiem turnīriem. Hole in one, iečipots īgls un vēl palmā pazudusi bumba - tas viss "Emirates Golf Club" laukumā notika līdz finišam ar kopējo rezultātu -11 zem PAR.

Eiropas tūrē Quiros uzvarēja piekto reizi karjerā, taču diez vai kādreiz iepriekš cīņā par uzvaru 27 gadus vecais golferis vienā dienā bija piedzīvojis tik daudz negaidītu pavērsienu kā Dubaijā "Majlis" laukumā.

Ar vienu sitienu Quiros izspēlēja 11.bedrīti, un veiksminieks teica, ka tik perfekts sitiens ar vedžu viņam izdodoties reizi gadā, un šoreiz tas bijis īsti vietā, jo deva nepieciešamo pozitīvismu. Pēdējo kārtu vienu sitienu aiz līderiem uzsākušais Quiros nevarēja sūdzēties par veiksmes trūkumu arī raunda sākumā, jo 2.bedrītē viņš iečipoja īglu, sitienu izpildot vairākus metrus no grīna.

Lai Quiros dzīve būtu līdzsvarota, parūpējās 8.bedrīte, kur viņš vispirms iesita krūmos draivu. Pēc bumbiņas neveiksmīgas nomešanas ar sodu Quiros nākamo sitienu iešāva 30 metru attālā palmā. Ar binokļa un galvenā tiesneša palīdzību kokā esošo bumbiņu izdevās atpazīt kā savu, taču spēles turpināšanai nācās vēlreiz dropēt un samierināties ar trīskāršu bugiju bedrītē.

Taču bērdijs pirmā deviņnieka beigās un vēl hole in one atgrieza Quiros līderpozīcijās, kuras viņš vairs nezaudēja, raundu noslēdzot ar 68 sitieniem (-4 zem PAR).

Finišā Quiros tuvākos konkurentus dāni Anders Hansen un Dienvidāfrikas golferi James Kingston apsteidza par vienu sitienu. Tiger Woods tuksneša kampaņas noslēgums iznāca pabalējis - pēc divkārša bugija pēdējās bedrītes izspēlē viņš ar -4 zem PAR dalīja 20.vietu.

Pasaules ranga līderpozīcijas saglabāja 15.vietu dalījušais anglis Lee Westwood (-5 zem PAR), kas pēdējās divās bedrītēs iekrāja trīs sitienus plusā. Savukārt Vācijas golferis Martin Kaymer dalīja 31.vietu ar -2 zem PAR.

Dubai Desert Classic rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 14.02.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē