Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ar uzplečiem Woods komandā

Vairāk nekā 16 000 pretendentu bija pieteikušies izlozei, cerībā "Dubai Desert Classic" uzspēlēt kopā ar Tiger Woods, bet vienīgā laimīgā loze tika ASV armijas virsniekam Michael Rowells. Pulkvežleitnants Pro-Am turnīra noslēgumā atzina, ka dienests Afganistānā viņam nav prasījis tik daudz nervu, kā stāšanās uz pirmā tee televīzijas kameru un fotogrāfu aplenkumā.

Lai aizbrauktu īsā vizītē uz Dubaiju, Rowells saņēma speciālu atvaļinājumu no dienesta, ko viņš aizvada apgādes daļā Bagramas aviācijas bāzē pie Kabulas.

"Bagramas bāzi ir apšaudījuši ar raķetēm, taču stāvēšana izsitiena vietā, kur tik daudz skatītāju, TV kameru un fotogrāfu gaida, lai es uzsistu pa bumbu, mani satrauca daudz vairāk nekā viss iepriekš Afganistānā redzētais," aģentūrai "Reuters" teica Rowells.

Attiecības ar Woods 47 gadus vecajam militāristam gan izveidojušās lieliski. Woods viņu saticis uz "Emirates Golf Club" treniņgrīna, iepazīstinājis ar sevi un mācējis radīt nepiespiestu atmosfēru. HCP 9 īpašnieks Rowells atzina, ka iepriekš bija nobažījies, kā spēs spēles laikā savaldīt nervus, taču Woods draudzīgā attieksme un atklātība stresu izgaisinājusi.

Protams, Woods nenoskauda savam partnerim dažus padomus. Rowells atzina, ka pamatīgi mainījusies viņa izpratne par grīniem, jo Woods palīdzējis saprast, kā bumbas ripojumu ietekmē zāles stiebru augšanas virziens.

Jau piektdien Rowells ar atziņu, ka piedzīvojis savā golfera karjerā iespaidīgākos mirkļus, devās atpakaļ uz savu dienesta vietu. Lielāku iespaidu par tehnisko meistarību uz Rowells atstāja Woods mentālā stabilitāte - pēc virsnieka atziņas, tā ir ne ar ko nesalīdzināma un viņam pašam nekad nesasniedzama.

Nedēļas turpinājumā Woods sava meistarība būs jāpierāda jau citā sabiedrībā - līdzjutēji ar interesi gaida, kā Dubaijā izvērsīsies cīņa starp trim pasaules ranga pirmajiem numuriem. Turklāt spices trijotne - Lee Westwood, Martin Kaymer un Tiger Woods - pirmās divas kārtas ceturtdien un piektdien spēlē vienā flaitā.

Atkarībā no favorītu panākumiem pasaules ranga pirmajā trijniekā iespējamas izmaiņas. Woods gan nevar atgūt golfa troni, bet uzvara viņam ļautu apsteigt Kaymer un tikt 2.vietā. Savukārt Kaymer var kļūt par pirmo numuru, ja pats uzvarēs, bet pašreizējais līderis Westwood finišēs zemāk par 2.vietu.

Par favorītu drīzāk uzskata Kaymer, kurš pirms pāris nedēļām uzvarēja turnīrā Abudabi, bet Westwood vēl nav ieskrējies, ko apliecina viņa palikšana aiz kata pagājušajā nedēļā Katarā. Arī Woods sezonu iesācis pieticīgi ar dalītu 44.vietu ASV PGA tūres mačos Kalifornijā.

Pēdējās izmaiņas , 10.02.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē