Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Dānis pierakstās Katarā

Stabila spēle trīs raundu garumā ļāva Thomas Bjorn svētdien kļūt par pirmo dāni, kas jelkad kļuvis par "Qatar Masters" čempionu. Uzvarētājs par sevi atgādināja kā tuksnešu speciālists, jo 2001.gadā viņš pārspēja Tiger Woods un uzvarēja "Dubai Desert Classic".

Vējainajā "Doha Golf Club" laukumā pēdējā kārtā nospēlējis bez bugijiem ar 69 sitieniem, Bjorn tuvāko konkurentu spāni Alvaro Quiros apsteidza par četriem sitieniem. Četru raundu summā Bjorn rezsultāts bija 274 sitieni jeb -14 zem PAR.

Bjorn, kam vēlāk februārī būs 40 gadu jubileja, Eiropas tūrē pagaidām ir uzvarējs 11 turnīros, bet šosezon naudas listē viņš pakāpās uz 3.vietu. Savukārt pasaules rangā viņam izdevās iespaidīgs lēciens no 134.pozīcijas uz 60.vietu.

Necili turnīrs pagāja pasaules ranga pirmajiem numuriem - līderis Lee Westwood palika aiz kata, bet otrās vietas īpašnieks Martin Kaymer finišēja pieticīgi dalītā 28.vietā (-2 zem PAR).

Eiropas tūres vadība arī atgādināja golferiem, ka par bērnišķīgiem niķiem būs jānorēķinās naudā. Henrik Stenson un Miguel Angel Jimenez nāksies maksāt soda naudu par neseno nūju mētāšanu, ko tūres pārstāvis nosauca par profesionāļa necienīgu rīcību.

"Qatar Masters" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 07.02.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē