Arhīvs
7. Maijs, 2024. Henriete, Henrijs, Jete
Pāru kaujas
rezultâti

Jansonei izdodas

Cienīgi junioru „Orange Bowl” čempionātā Floridā ceturtdien izdevās nospēlēt Laurai Jansonei – dalīts 13. labākais rezultāts gan neļāva tikt daudz augstāk kopvērtējumā, taču noteikti uzlabos garastāvokli un vairos optimismu gan pašai, gan viņas līdzjutējiem. Ne tik veiksmīga diena bija Mikum Gavaram, kurš ar dalītu kārtā vājāko rezultātu atkrita uz pēdējo vietu.

Jansone vējainajā laikā sasniedza savu labāko rezultātu „Biltmore Hotel Golf Course”, finišējot ar 76 sitieniem. Vai piektdien pēdējā kārtā izdosies pakāpties augstāk par dalītu 30.vietu 33 dalībnieču konkurencē acīmredzot jau būs atkarīgs arī no sāncenšu veiksmes, jo šobrīd no nākamās augstākas vietas turnīra tabulā Jansoni šķir četri sitieni.

Problemātiski pamest pēdējo vietu būs Gavaram, jo pēc 82 sitieniem (+11 virs PAR) priekšpēdējā kārtā viņa rezultāts summā ir par pieciem sitieniem sliktāks nekā priekšpēdējā vietā esošajam polim.

Līderu rangā trešā kārta izmaiņas neieviesa. Anglim Ben Parker pār tuvāko konkurentu ir sešu sitienu pārsvars, savukārt meitenēm kalifornietei Angela Park, ko izdevums „Golf Week” uzskata par labāko ASV juniori, ir piecu sitienu rezerve.

„Orange Bowl” čempionāts finišēs piektdien, līdz ar to tieši junioriem būs tas gods noslēgt Latvijas golferu oficiālo sacensību gadu.

Rezultāti pēc trešās kārtas: http://www.jrorangebowl.com/upload/dl/Golf/Round_3_Scores.pdf

Pēdējās izmaiņas , 30.12.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē