Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Casey beidzot uzvar

Bahreinā aizvadītais Eiropas tūres "Volvo Golf Champions" izvērtās par ļoti veiksmīgu turnīru Paul Casey, kurš tika pie pirmās uzvaras kopš 2009.gada. Anglis par vienu sitienu apsteidza Peter Hanson un Miguel Angel Jimenez, kurš savus kolēģus pārsteidza ar izcilu prasmi ripināšanā ar vedžu.

Casey rezultāts Colin Montgomerie dizainētajā "Royal Golf Club" laukumā bija 268 sitieni jeb -20 zem PAR. Vismaz šādi Casey spēja norādīt, ka būtu bijis pelnījis vietu Ryder kausa izcīņā, kur Eiropas komandas kapteinis Montgomerie viņu neuzaicināja, neraugoties uz šāda lēmuma kritiku.

Lai noturētu veiksmi pie sevis, Casey solīja, ka nākamgad viesnīcā prasīs sev piešķirt to pašu istabu ar 666.numuru, lai nākamo uzvaru nebūtu jāgaida 20 mēnešus.

Savukārt Jimenez iemeslu kolēģu golferu jautrībai sagādāja otrajā raundā - pēc vairākām nerealizētām pusotrmetrīgām bērdiju iespējām, neieripināta piecmetrīga īgla un visbeidzot arī neizdevušās metrīga bērdija spānis dusmās uzšāva ar puteri pa somu. Nūja, nepārcietusi nežēlīgo apiešanos, salūza divās daļās, un otrā raunda atlikušās piecas bedrītes Jimenez ripināja ar lobvedžu.

Izrādījās, ka ripināmās nūjas maiņa Jimenez nāca par labu - ja 14. bedrītē vēl bija bugijs, tad vēlāk iekrita trīs bērdiji pēc kārtas, tostarp 16.bedrītē pēc astoņmetrīga ripinājuma. Raunda beigās Jimenez jokoja, ka puteris ir paredzēts kā ripināšanai piemērotākā nūja, bet viņam uz grīniem lobvedžs paticis labāk. Raundā Jimenez nospēlēja ar 65 sitieniem (-7 zem PAR), izvirzoties turnīrā dalītās līderpozīcijās.

Vēl vienu netipisku notikumu sagādāja Tano Goya, kurš otrajā kārtā saņēma divus divu sitienu sodus par atšķirīgas kompresijas bumbiņu izmantošanu raundā, taču 22 gadus vecais argentīnietis iesita divus īglus un spēja tikt pāri katam.

Tikmēr Kalifornijā ASV PGA tūres sacensībās "Farmers Insurance Open" uzvarēja Bubba Watson. Amerikāņu kreilis četru dienu summā iekrāja 272 sitienus (-16 zem PAR) un par viena sitiena tiesu tika priekšā Phil Mickelson. Pieticīgi savu sezonu uzsāka Tiger Woods, ar 287 sitieniem (-1 zem PAR) dalot 44.vietu.

Savukārt nemiera cēlājs un iepriekšējā turnīra uzvarētājs venecuēlietis Jhonnatan Vegas vēlreiz atgādināja par sevi, noturoties dalītā 3.vietā.

"Volvo Golf Champions" rezultāti "Farmers Insurance Open" rezultāti

"Farmers Insurance Open" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 31.01.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē