Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Debija Bahreinā

PGA Eiropas tūrei plešoties plašumā, Bahreina šonedēļ kļuva par 41.valsti, kur spēlēts kāds no tūres posmiem. "Volvo Golf Champions" ir viens no šosezon trijiem debijas turnīriem PGA tūrē, un vislabāk startā veicās "Volvo" dzimtenes golferim Johan Edfors.

Līdzās Bahreinas karalistei, kur turnīra balvu fondam izbrīvēti 1,7 miljoni eiro, jaunas sacensības tūrē šogad būs arī martā Sicīlijā un novembrī Malaizijā.

Edfors pēc 2006.gadā gūtajiem panākumiem Eiropas tūrē vēlāk bija nonācis ēnā, taču 35 gadus vecais zviedrs par sevi atgādināja pagājušajā sezonā, kad četros turnīros iekļuva TOP 10. Bahreinā Colin Montgomerie projektētais "The Royal Golf Club" laukums pirmajā raundā bija Edfors vēlīgs - labas sekmes ripināšanā līderim ļāva finišēt ar 64 sitieniem jeb -8 zem PAR.

Tuvāko sekotāju četrotne nospēlēja ar -6 zem PAR, bet vēl astoņiem golferiem bija -5 zem PAR.

Tikmēr ASV PGA tūrē sezonu uzsācis arī Tiger Woods, "Farmers Insurance Open" pirmajā raundā nospēlējot ar 69 sitieniem (-3 zem PAR). Turnīrs notiek Kalifornijā vienā no Woods iecienītākajiem laukumiem "Torrey Pines" kompleksā. Līderis ar -8 ir dienvidkorejietis Kang Sung-hoon.

Pēdējās izmaiņas , 28.01.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē