Arhīvs
11. Maijs, 2024. Milda, Manfreds, Karmena
Pāru kaujas
rezultâti

Ozo pārbaudījums

Vecā gada izskaņā būtisku izšķiršanos izdarījis Sandis Ozoliņš. Uz nenoteiktu laiku pametot NHL klubu Anaheimas „Mighty Ducks”, viens no visu laiku labākajiem Latvijas hokejistiem un golfa atbalstītājs ir nolēmis kļūt par īstu savas dzīves saimnieku un tikt galā ar atkarības problēmām. Ja Ozoliņš ir palīdzējis Latvijas golfa attīstībā, tad golferi var palīdzēt viņam ar morālu atbalstu situācijā, kas prasa nopietnu gribasspēku.

 

Par 33 gadus vecā Ozo lēmumu ceturtdien paziņoja NHL un NHL Spēlētāju asociācija (NHLPA), norādot, ka „Mighty Ducks” aizsargs ir iesaistījies atkarības ārstēšanas programmā, un uz nenoteiktu laiku komandai nāksies iztikt bez viņa.

 

Ārstēšanās programmas ilgums nav zināms, un lēmumu par to pieņems atbildīgie ārsti Dave Lewis un Brian Shaw, rakstīja „Los Angeles Times”.

 

Ne NHL, ne NHLPA amatpersonas sīkāku informāciju par Ozoliņa problēmām nesniedza, norādot, ka to liedz darīt kolektīvā darba līguma noteikumi. Izdevumus par ārstēšanos solidāri sedz NHL un NHLPA.


Ja Ozoliņš ievēros visus ārstēšanās programmas noteikumus un neizdarīs pārkāpumus vēlākajā rehabilitācijas procesā, viņu negaida nekāds sods. Pretējā gadījumā gan ir paredzētas sankcijas.

 

Atbalstu Ozo lēmumam „Mighty Ducks” vārdā pauda kluba ģenerālmenedžeris Brian Burke, solot, ka netiks aizmirstas arī hokejista ģimenes vajadzības.

„Tā ir slimība, un, lai tiktu galā ar atkarību ir vajadzīgas trīs lietas. Pirmā ir augsta līmeņa medicīna, otrais – draugu, ģimenes un kolēģu atbalsts. Sajūta, ka šādā brīdī tevi atbalsta. Trešais ir gribasspēks,” teica Burke, solot, ka pirmās divas lietas Ozo ir garantētas.

Par trešo lietu Ozo būs jāgādā pašam. Ilgstoša karjera sportā iemāca tikt galā pašam ar sevi, tomēr ne mazāk būtiski ir sajust apkārtējo pozitīvu attieksmi, ko var veicināt arī golfa sabiedrība.

 

Pēdējās izmaiņas , 30.12.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē