Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Verčenovai spožs mirklis Dubaijā

Pirms pieciem gadiem par "Latvian Open" čempioni kļuvusī Marija Verčenova pagājušajā nedēļā lika par sevi runāt pēc "Dubai Ladies Masters" pirmās kārtas, tomēr dāmu Eiropas tūres sacensību turpinājumā krievietei tik labi vairs neveicās, un finišā viņa bija trešā desmita beigās.

Pirmajā raundā nospēlējusi ar -4 zem PAR jeb 68 sitieniem, Verčenova Eiropas profesionāļu tūres sezonas pēdējos mačos izvirzījās 2.vietā, vienu sitienu zaudējot anglietei Florentyna Parker. Verčenova bija priekšā gan ASV zvaigznei Michelle Wie, gan vairākām citām profesionālā golfa slavas spožumu pabaudījušām spēlētājām.

Turnīra finišā Verčenova gan atkrita uz dalītu 29.vietu ar +3 virs PAR (68-72-78-73), un diez vai bija apmierināta ar iespēto, neraugoties uz 5000 eiro naudas balvu. Pēc pirmā raunda Verčenova stāstīja, ka pēc neveiksmīgas sezonas viņai Dubaijā jāfinišē TOP 20, lai saglabātu tūres karti arī uz nākamo sezonu.

Iespēju spēlēt Dubaijā Verčenovai nodrošināja sponsoru "golf in Dubai" ielūgums.

Par "Dubai Ladies Masters" čempioni karjerā pēdējā turnīrā kļuva dāniete Iben Tinning ar -11 zem PAR, nopelnot 75 000 eiro no turnīra 500 000 eiro balvu fonda. Īpaša vērība turnīrā bija pievērsta arī 15 gadus vecajai amerikānietei Alexis Thompson, kura ar +2 virs PAR dalīja 22.vietu.

"Dubai Ladies Masters" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 14.12.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē