Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Furyk gada lauri

Kolēģu balsojumā par ASV PGA tūres sezonas labāko spēlētāju atzīts amerikānis Jim Furyk. Diez vai to var nosaukt par lielu pārsteigumu, ņemot vērā, ka Furyk pēc ieilguša pieticības posma šogad kļuva par „FedEx” kausa ieguvēju.

Par PGA tūres gada labāko golferi Furyk atzīts pirmo reizi karjerā, un to veicināja sezonā gūtās trīs uzvaras. Martā viņš tika pie pirmās uzvaras pēc divu gadu pārtraukuma.

Piedaloties 21 turnīrā, 40 gadu vecais Furyk septiņas reizes finišēja TOP 10, vidēji raundā nospēlējot ar 69,83 sitieniem. Tūrē prēmiju naudas listē viņš bija otrais ar 4,8 miljoniem dolāru.

Pat laureāts gan izteicās, ka nebūs apmierināts, ja pēc gada būs tādās pat pozīcijās kā 2010.gada noslēgumā. Taču par kolēģu augsto novērtējumu viņš, protams, bija pateicīgs.

Par ASV PGA tūres gada labāko debitantu nosauca Rickie Fowler, un šādam tūres vadības solim iznīcinošu kritiku veltīja pasaules ranga līderis Lee Westwood. ASV PGA tūrē balsošanas sistēma laikam ir līdzīga kā FIFA, ironizēja Westwood, norādot uz Rory McIlroy nepelnīto ignorēšanu.

McIlroy finišēja trešais divos „Major” un uzvarēja spēcīgā turnīrā „Quail Hollow Championship”, bet PGA tūrē laikam viņu negrib pamanīt, jo 21 gadu vecais ziemeļīrs paziņojis, ka nākamgad spēlēs Eiropas tūrē, teica Westwood.

Fowler lielākie panākumi tūrē bija divas otrās vietas un septiņu sacensību noslēgšana TOP 10.

Pēdējās izmaiņas , 07.12.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē