Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Gandrīz izdevās

Tuvu šogad pirmajai uzvarai svētdien bija Tiger Woods, tomēr "Chevron World Challenge" turnīrā 14 "Major" titulu īpašnieks sev netipiski pēdējā raundā izsēja četru sitienu pārsvaru, bet vēlāk zaudēja pārspēlē. Tiesa, tas viss notika ne bez turnīra uzvarētāja un "US Open" čempiona Graeme McDowell fantastiskas spēles uz grīna.

Izcilu saprašanos ar puteri un "Sherwood Country Club" grīniem McDowell nodemonstrēja gan ceturtās kārtas pēdējā bedrītē, gan pārspēlē. Abas reizes trāpījis septiņmetrīgus bērdija ripinājumus, McDowell liedza savam titulētajam konkurentam gūt sezonā vismaz vienu uzvaru.

Nekad iepriekš Woods nebija zaudējis turnīrā, kur pirms pēdējā raunda viņam bija vismaz trīs sitienu pārsvars. Taču bijušais pasaules ranga līderis neizskatījās vīlies, sakot, ka -16 zem PAR rezultāts ļauj cerīgi raudzīties nākamajā gadā, jo viņa svings iegūst vēlamās aprises.

Vēl vairāk iemeslu priecāties bija McDowell, jo ziemeļīrs šogad uzvarēja četros turnīros, ko viņš pats uzskata par sapņu piepildījumu. McDowell arī nešaubās, ka 2011.gadā Woods atsāks uzvarēt.

"Chevron World Challenge" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 06.12.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē