Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

General Motors atgriežas

Pēc cerīgiem pavērsieniem biznesa vidē "General Motors" vadība nolēmusi atgriezt autobūves gigantu golfa pasaulē un kļūt par ASV PGA tūres sacensību sponsoru. GM "Cadillac" zīmols uz sešiem gadiem būs kopā ar Pasaules golfa čempionāta (WGC) sēriju, bet jo īpaši ar turnīru, kas nākamsezon notiks "Doral Blue Monster" laukumā, Floridā.

Pagājušajā gadā bankrota tiesa noteica "General Motors" aizsardzības plānu, taču kopš tā laika uzņēmuma sekmes ir pagriezušās par 180 grādiem. Šogad pirmajos deviņos mēnešos "General Motors" peļņa bija 4,8 miljardi dolāru, veicinot optimismu par kompānijas nākotni.

PGA tūre vēlas kādu turnīru atgriezt arī motoru pilsētas Detroitas apkaimē, taču "General Motors" šoreiz labāk izvēlējās saulaino Floridu. "General Motors" līdz 2016.gadam būs Pasaules golfa čempionāta (WGC) sērijas atbalstītāji, taču lielāko ieguldījumu sniegs savam WGC "Cadillac" čempionātam, kas 2011.gada martā notiks "Doral" laukumā.

WGC turnīru laikā "Cadillac" rīkos spēkratu prezentācijas pasākumus, savukārt "Doral" kūrorta apmeklētājus ar GM jaunumiem iepazīstinās cauru gadu.

ASV PGA tuvākajās dienās plāno informēt par vēl vairākiem jauniem sponsoru līgumiem, tomēr sagaidāms, ka ceturtdien pēc tūres 2011.gada kalendāra paziņošanas ne visi 47 turnīri būs saistīti ar kāda atbalstītāja vārdu.

Pēdējās izmaiņas , 30.11.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē