Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Lauras varenais lēciens!

Vai Laura Jansone pieņems lēmumu kļūt par profesionāli, pirmkārt, būs atkarīgs no viņas pašas un tuvākajiem atbalstītājiem, taču LPGA "Futures" tūres kvalifikācijas trešajā raundā Latvijas golfa līdere vēlreiz nodemonstrēja prasmi parādīt labāko spēli, kad tas visvairāk vajadzīgs, un psiholoģiska spiediena apstākļos tika pāri katam.

"Lake Region Yacht & Country Club" laukumā Laura nospēlēja ar -1 zem PAR jeb 71 sitienu, un trīs kārtu summā ar +8 virs PAR bija to 10 golferu vidū, aiz kurām tika pavilkta kata svītra. Tiesa, neraugoties uz rezultātu mīnusos, Laura nebija apmierināta ar savu spēli uz grīniem, tomēr ļoti sarežģīto uzdevumu nepalikt aiz kata spēja izpildīt.

Pirms kvalifikācijas turnīra pēdējās kārtas, kas piektdien Floridā tiks spēlēta tajā pat "Lake Region Yacht & Country Club", Laura dala 83.vietu. Katam pāri tikušo spēlētāju vidū amatieru ir mazāk par trešdaļu, turklāt turnīrā kopumā startēja 305 golferes, kam golfā ir ambiciozi mērķi.

Pat pirms pēdējās kvalifikācijas dienas Laura neapšaubāmi ir pelnījusi milzu atzinību par pašas iespēto. Jūrmalniece vēlreiz atgādināja, ka spēj ar pacietību paveikt lielas lietas, lai arī panākumi viegli rokā nedodas.

Kā jau minēts, tikai decembrī pēc LPGA kvalifikācijas turnīra noslēguma kļūs zināms, cik daudzas golferes no kvalifikācijas iegūs pilna statusa dalībnieces karti "Futures" tūrē. Taču kvalifikācijā katu pārvarējušajām spēlētājām "Futures" tūrē jau ir garantēts augstākas kategorijas statuss nekā pārējām golferēm, kas iekļuva TOP 275.

LPGA "Futures" tūres kvalifikācijas rezultāti (pēc 3.dienas)

Pēdējās izmaiņas , 05.11.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē