Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

25 miljoni par citu pasi

Iespēja noslēgt reklāmas līgumu par 25 miljoniem dolāru nebija pietiekams nopietns arguments, lai pārliecinātu Taivānas golferi Yani Tseng mainīt pilsonību. Par savu galveno mērķi 21 gadu vecā golfere nosauca nonākšanu pasaules ranga līderes godā, bet visām pārējām lietām viņas dzīvē ir pakārtota nozīme.

Pēc Taivānas mediju informācijas, kāds nenosaukts uzņēmums piedāvāja Tseng 25 miljonu dolāru līgumu uz pieciem gadiem, turklāt golfere saņemtu lietošanā privātu lidmašīnu un luksusa villu Pekinā. Taču darījuma nosacījumi paredzēja, ka Tseng jāpieņem Ķīnas pilsonība.

Tseng tēvs pastāstīja, ka piedāvājums noraidīts bez ilgas domāšanas un spriešanas. 

Būtiskas politiskās domstarpības starp Ķīnu un Taivānu Tseng gan nešķiet tik svarīgas. Golfere saka, ka nav būtiski, kuru Ķīnas valsti pārstāvēt, ja vien ar viņas spēli var lepoties jebkurš ķīnietis pasaulē.

Iespējams, reklāmas līgumam Tseng nepiekrita tādēļ, ka vēl nav tik pārliecināta par savu spēli, lai gan golfere uzvarējusi jau trijos "Major" turnīros. "Nezinu, vai esmu atbilstošā līmenī, lai varētu saņemt tādu naudu," piesardzīgi sprieda Tseng.

Jau drīzā nākotnē Tseng paredz vēl spēcīgāku Āzijas golfa ietekmi LPGA, kur amerikānietēm kļūšot arvien grūtāk milzu konkurences dēļ.

Pēdējās izmaiņas , 26.10.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē