Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Ar botānisku akcentu (3)

Savu nepakļāvīgo dabu Latvijas golferēm piektdien pasaules čempionātā vēlreiz nodemonstrēja "Olivos Golf Club", it sevišķi rīta pusē ar spēcīga vēja palīdzību iepazīstinot spēlētājas ar bedrītes ieskaujošajiem kokiem. Pēdējo raundu "Buenos Aires Golf Club" laukumā Latvijas komanda sestdien uzsāks dalītā 41.vietā.

Tāpat kā līdz šim, arī trešajā dienā labākais rezultāts bija Laurai Jansonei, kura finišēja ar 76 sitieniem jeb +4 virs PAR. Krista Puisīte atguvās pēdējā trešdaļā, kas ļāva nenoslīdēt virs 80 sitieniem (+8), bet Mārai Puisītei rezultātu kartīte bija pa vidu balta, toties pasmagi raiba abos galos. Rezultātā Mārai 81 sitiens (+9).

Vējs no rīta bija pamatīgs, un visas meitenes piespiedu kārtā iepazina tuvāk gan korķa kokus, gan eikaliptus, no Argentīnas vēstīja komandas kapteine Santa Puče.

Lūk, pašu spēlētāju vērtējums raibajam raundam:

Laura Jansone: "Bija daudz dažādu emociju. Bija gan labi sitieni, gan daži sitieni zem katras kritikas. It kā jutos labi, bet uztaisīju dažus trīsputus; sākumā daudzus putus arī nepareizi nolasīju. Vējš nospēlēja savu lomu, it īpaši sākumā. Nepatika, ka vējš mainīgs,- it kā pavējš, bet, paņemot rokās nūju, piepeši mainījās."

Krista Puisīte: "Daudz biju kokos, un ar sodu nācās dropēt. Spēle bija lēna, un no 7.bedrītes tiesnesis mūs uzlika uz pulksteņa. Beigās izdevās viss, jo saņēmos."

Māra Puisīte: It kā spēle gāja ļoti labi, taču rezultāts neapmierina. Bija slikts sākums un beigas. Gāja draivi, bet beigās pievīla ripināšana. Esmu apmierināta ar ripināšanu līdz 14.bedrītei, bet tad saplīsu."

Citām komandām "Olivos" laukumā tāpat neklājās viegli, tādēļ kritums turnīra tabulā arī pēc komandas +12 nebija tik liels, un čempionāta noslēguma dienā par iespējami augstāku vietu ceturtajā desmitā noteikti jāpacīnās.

Flaita partneres otro dienu pēc kārtas būs somietes, bet Paragvaju sestdien aizstās Trinidada un Tobago. Starts meitenēm paredzēts pirms plkst. 16 pēc Latvijas laika.

Ar vienu roku pēc kausa trīs raundu summā jau tiecas Dienvidkorejas bērdiju mašīna, kuru pat ar tanku laikam neapstādināt. Piektdien dienvidkorejietes iekrāja vēl -10 zem PAR (komandā trīs īgli (t.sk. hole in one) un 15 bērdiji), un trīs raundu summā ir līderes ar spožu -25 zem PAR. Otrās vietas īpašnieces amerikānietes atpaliek par 13 sitieniem.

Pasaules amatieru komandu čempionāta rezultāti 

Pēdējās izmaiņas , 23.10.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē