Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Laura mīnusā, komanda uz augšu

Laura Jansone ceturtdien "Buenos Aires Golf Club" laukumā nospēlēja spožu raundu ar -3 zem PAR, kas palīdzēja Latvijai krietni uzlabot pozīcijas pasaules amatieru komandu čempionātā un pārcelties uz 38.vietu. Kopš ne tik izdevušās pirmās dienas komanda turnīra tabulā pakāpās par astoņām vietām.

Lai gan komandu čempionātā individuālā ieskaite formāli, protams, nepastāv, taču zīmīgs fakts, ka Laurai bija dalīts dienas 12.labākais rezultāts. Komandas līderei atšķirībā no iepriekšējās dienas izdevies nospēlēt mierīgi bez lieka satraukuma, un rezultāts ir pietiekami daiļrunīgs pats par sevi - īgls (PAR 5 bedrītē #6), divi bērdiji, kā arī viens bugijs.

Otru komandas ieskaites rezultātu sagādāja Māra Puisīte, nospēlējot ar 78 sitieniem (+6 virs PAR). Māra tika pie trim divkāršiem bugijiem, kā arī savāca pa trim bugijiem un bērdijiem.

Savukārt Krista nebija draugos ar puteri, kā rezultātā 83 stieni un +11 virs PAR.

Lūk, pašu spēlētāju iespaidi par otro kārtu:

Laura Jansone: “Spēlēju mierīgi, bet agresīvi. Dažreiz izdevās, dažviet nē. Taču šodien ļoti labi ripināju, un, protams, priecājos par īglu.”

Māra Puisīte: „Beidzot gāja pirmie sitieni, un visos "dablos" pie vainas bija otrie sitieni – vai nu neveiksmigi bumbiņa gulēja, vai neizdevās pats sitiens, un tad bija ūdens. Attiecīgi arī rezultāts bedrītē sabojāts. Citādi esmu apmierināta. Labi šodien ripināju.”

Krista Puisīte: „Šajā laukumā bija grūtāk tikt tuvu bedrītei, taču būtiskāk, ka neiekrita neviens par diviem metriem tuvāks ripinājums”.

Vadību kopvērtējumā pārņēma dienvidkorejietes, parādot, ka fantastiskus rezultātus spēj saķīmiķot ne tikai viņu tautietes LPGA. Ji-Hee Kim sasita 10 bērdijus un viena bugija dēļ finišēja ar -9 zem PAR, bet Jung-Eun Han raundu "Buenos Aires Golf Club" laukumā nospēlēja ar -7 zem PAR.

Čempionāta pusceļā Dienvidkorejai ir -15, kas ļauj par viena sitiena tiesu būt priekšā līdzšinējām līderēm amerikānietēm.

Piektdien Latvijas meitenes "Olivos Golf Club" sāks spēlēt agrāk no rīta (pirms plkst. 16 pēc Latvijas laika). Flaitos partneres nu jau būs kaimiņienes turnīra tabulā Somijas un Paragvajas golferes.

Pasaules amatieru komandu čempionāta rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 22.10.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē