Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Pārbaude pirms Argentīnas

Mazāk nekā divas nedēļas atlicis līdz brīdim, kad Argentīnā sāksies pasaules amatieru komandu čempionāts, kur Latviju pārstāvēs Laura Jansone, Krista Puisīte un Māra Puisīte. Māsas Puisītes šonedēļ Misūri aizvadīja pēdējo ASV studentu sporta (NCAA) turnīru pirms došanās uz Dienvidameriku.

Krista Teksasas valsts universitātes komandā bija otrā labākā, trīs raundu summā nospēlējot ar +9 virs PAR (77-72-76), kas ļāva ierindoties dalītā 22.vietā 13 sitienus aiz uzvarētājas Courtney McKim.

Pēc ne tik veiksmīgā studentes sezonas sākuma krietni labāk beidzot veicās Mārai, it īpaši pirmajos divos raundos. Tiesa, pēdējā kārtā iegāza trīs divkārši bugiji, kas summā ar +14 virs PAR (75-74-81) neļāva tikt augstāk par dalītu 41.vietu 84 spēlētāju konkurencē.

Komandu ieskaitē “Bobacts” meitenes bija devītās, raisot savam trenerim Mike Akers pretrunīgas pārdomas. Lai gan pretinieces turnīrā bija ļoti spēcīgas, komandas meitenes var spēlēt labāk, uzskata treneris.

Nākamais ASV studentu golfa turnīrs Puisītēm būs tikai pēc atgriešanās no Argentīnas, kur dāmu komandas cīņu par Espirito Santo balvu divos laukumos pie Buenosairesas sāks 20.oktobrī.

Johnie Imes Invitational rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 08.10.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē