Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Apmācība brīvprātīgajiem

Viens no svarīgākajiem aspektiem, kas nosaka golfa popularitāti un ietekmi, ir golferu skaits, un ne jau vienmēr jauno spēlētāju apmācībā visu var paveikt uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmie klubu pro. Tādēļ LGF aicina nopietnus interesentus pieteikties brīvprātīgo apmācībai speciālā R&A atbalstītā seminārā.

Golfā īpaši ieinteresētos brīvprātīgos apmācīs 4. un 5.novembrī vai nu „Le Meridien” klubā Lietuvā, vai Rīgā. Pasākuma norises vieta uz Latviju pārcelsies gadījumā, ja būs liela interese no igauņiem, taču datumi jebkurā gadījumā nemainīsies.

Vairāk nekā būtiski, ka mācību spēki būs augsta līmeņa pasniedzēji no R&A, kas palīdzēs apgūt pamatzinības darbam ar bērniem, citu topošo golferu grupām vai korporatīvo pasākumu apmeklētājiem.

LGF gaida piesakāmies golferus ar spēles pamatprasmēm un handikapu, kam par golfu ir padziļināta interese. Gaidīti būs gan gados jaunāki entuziasti, kas klubu un laukumu darbā ir palīdzējuši līdz šim, gan dzīvē pieredzējušāki kungi un dāmas ar nopietniem nodomiem.

Absolūti vēlama ir pļavu golfa laukumu pārstāvju līdzdalība, it īpaši paturot prātā, ka vairākas skolas ārpus Rīgas drīzumā tiks iesaistītas soft golfa apmācības programmā.

Brīvprātīgos treneru palīgus izglītos Baltijas golfa semināra ietvaros. Pirmās divas dienas 2. un 3.novembrī būs atvēlētas galotņu samitam, kurā tiksies Baltijas golfa klubu īpašnieki un nacionālo federāciju pārstāvji.

Savukārt 4. un 5.novembrī apmācīs brīvprātīgos treneru palīgus, bet 6.novembrī būs soft golfa apmācības diena, kurā var piedalīties gan iepriekš minētie interesenti, bet jo īpaši - pļavu golfa pārstāvji un LGF aicināti sporta skolotāji no pļavu golfa laukumiem tuvām skolām.

Atšķirībā no citiem mācīties gribētājiem sporta skolotājiem golfa priekšzināšanas nav obligātas. Pēc semināra pļavu golfa centriem piesaistītās skolas saņems speciālo R&A dāvināto SNAG golfa inventāru atraktīvām nodarbībām telpās.

Izvērtējot pieteikušos kandidātu skaitu un motivāciju, LGF pēc iespējas segs dzīvošanas izmaksas, ja apmācības pasākums notiks Lietuvā. Sporta skolotāju programmā dalībniekiem tiks segtas arī ceļošanas izmaksas.

Ieinteresētajām personām jāpiesakās pie LGF pārstāves Sandras Opites (sandra.golfs@parks.lv; T.29219699), informējot par sevis pārstāvēto klubu. Savukārt pļavu golfa laukumiem jānosauc arī piesaistīto sporta skolotāju vārdus.

Pēdējās izmaiņas , 06.10.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē