Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Wie aiz kungu mugurām

Visi centieni pirms "Sony Open" sākuma kā šī PGA turnīra galveno intrigu pasniegt 16 gadus vecās Michelle Wie startu kungu konkurencē zaudēja pamatu jau pirmajā kārtā. Talantīgajai 16 gadus vecajai meitenei nācās pārliecināties, ka profesionāles statuss uzliek pienākumu stāstīt par savu spēli arī tad, kad nemaz to negribas.

Nospēlējot ar 79 sitieniem. Wie jau pirms otrās dienas praktiski bija zudušas cerības sasniegt savu mērķi un pārvarēt cut.

Havaju salu "Waialae Country Club" vējainajā PAR 70 laukumā pirmajā kārtā vislabāk gāja Dienvidāfrikas golferim Rory Sabatini, kam izdevās finišēt ar 65 sitieniem. Par dienas momentu kļuva viņa 15 metru tālais ripinājums, kas ļāva PAR 4 bedrīti noslēgt ar bērdiju.

Savukārt Wie bija dalīts otrais sliktākais rezultāts. Pat diezgan labi sitot no tee, Wie jau pirmajā deviņniekā bija +7 virs PAR, un vēl divi bugiji beigās padarīja rezultātu profesionālei pagalam nepievilcīgu.

Neveiksmē Wie vainoja turnīru pieredzes trūkumu, sakot, ka mačos nav spēlējusi kopš novembra. Vēl vairākas stundas pēc pirmās kārtas noslēguma Wie bija uz treniņgrīna, kur cītīgi darbojās trenera Dave Leadbetter vadībā.

Pēdējā no dāmām, kas PGA tūrē pārvarēja cut kungu konkurence bija Babe Zaharias 1945.gadā "Phoenix Open" un "Tuscon Open" izcīņā.

Pēdējās izmaiņas , 13.01.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē