Arhīvs
9. Maijs, 2024. Einārs, Ervīns, Klāvs, Rebeka
Pāru kaujas
rezultâti

Linda uzvar Lietuvā

Par Lietuvas amatieru "Open" čempioni aizvadītās nedēļas nogalē "The V Club" laukumā kļuva Linda Dobele, savukārt kungu konkurencē labākais no latviešiem Dāvis Puksts pakāpās līdz 2.vietai. Sudraba pozīcijas Latvijai bija arī dāmu ieskaitē, par ko parūpējās Indra Eniņa.

Uz Lietuvu bija devies visai prāvs skaits Latvijas golferu, kas veidoja aptuveni pusi no citvalstu spēlētājiem. Laukums spēlēšanai bijis visai smags ar lēniem un mīkstiem grīniem, tomēr apņēmību labi nospēlēt tas nav mazinājis.

Igaunijas "Open" sudraba laureātei Lindai pārliecinošu uzvaru trīs raundu summā nodrošināja 241 sitiena rezultāts. Indra iekrāja par 20 sitieniem vairāk, taču spēja par četriem punktiem apsteigt labāko Lietuvas spēlētāju Migle Rusteikaite.

Dāvis visas trīs sacensību dienas bija pārliecinoši otrais, gan ievērojami apsteidzot visus sekotājus, gan arī katrā raundā vidēji sešus sitienus piekāpjoties no Francijas nākušajam lietuvietim Arnas Kaunas. Arī Igaunijas "Open" šogad uzvarējušā Kaunas rezultāts bija 218 sitieni (+2 virs PAR), bet Dāvis iespēja finišēt ar 237 sitieniem (+21 virs PAR).

Kungu konkurencē Vitauts Tučkus dalīja 4.vietu (266 sitieni), 15. bija Ivars Grunte (279), 16. vietu dalīja Ģirts Dzelde (280), dalītā 22.vietā kopā ar Andri Keiselu ierindojās Guntars Dobelis (286), savukārt labāko trīsdesmitnieku noslēdza Mareks Nemme (291).

Lietuvas amatieru "Open" rezultāti

Kungi

Dāmas

Pēdējās izmaiņas , 16.08.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē