Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Dāmu hole in one "Reiņa trasē"

Izmantojot skaistās vasaras dienas, Sieviešu golfa kluba spēlētājas nedēļas nogalē paviesojās vairākos laukumos Vidzemes pusē, un Inese Bērs vizīti "Reiņa trasē" bagātināja ar laukuma vēsturē trešo hole in one. Te gan jāpiebilst, ka divus līdzšinējos izcili precīzos sitienus bija izdarījuši kungi, tādēļ Bērs veikums ir atsevišķas atzīmēšanas vērts.

Sestdien dāmas viesojās "Denderos", kur gāja karsti ne vien spēles intrigas ziņā, bet arī cepinošo temperatūru iespaidā. Atpūtušās un viesmīlīgajā "Denderu" saimniecībā nosvinējušas godam noslēgto spēli, golferes svētdien devās iepazīt pārtapušo "Reiņa trases" laukumu.

Turaidas pusē vienīgajai no dāmām spēlē sekmējās Lidijai Gavrilovai, kam krita gan PAR, gan arī daži bērdiji. Pēdējā - 9.bedrītē - trāpot bumbiņu uz grīna kāda pus metra attāluma no karoga, Gavrilova teica: "Meitenes, mums šodien viss ir, gan PAR, gan bērdiji. Vēl tikai hole in one vajadzētu."

Un pēc mirkļa nūju vēzēja Bērs - bumbiņa atsitās pret grīna augšējo kreiso malu, sāka lēnām ripot lejā pāri visam grīnam virzienā uz bedrīti, līdz pazuda skatienam. Meitenes saka kliegt, ka hole in one, un ne bez pamata - "Reiņa trases" laukums piedzīvoja pirmo tik precīzo sitienu no sievietes rokas.

Bērs perfektais sitiens izdevās PAR 3 bedrītē no 80 metru attāluma. Tā kā trāpīgo golferu Reiņa trasē ir jau trīs, golfa laukumā taps īpaša hole in one goda siena līdzīgi kā citos klubos.

Skats pēc priecīgā brīža "Reiņa trasē" aplūkojams arī 'Dienas foto', kur no kreisās redzamas Anita Gaile, Aija Jurģele, Inese Bērs un Lidija Gavrilova.

Pēdējās izmaiņas , 12.08.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē