Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ķīnā māk visu

Varas iestādes Ķīnā ražotājiem konfiscējušas pamatīgu daudzumu viltota golfa inventāra, un, kā jau nojaušams, ne jau mazpazīstamu zīmolu pakaļdarinājumus. Tā kā nūjas un citas golfa lietas ar “Callaway”, “Titleist” un citu slavenu ražotāju preču zīmēm pasaulē ir krietni lielākā skaitā, nekā šajā gadījumā vēlētos šo kompāniju vadība.

Likumsargu rokās reidos Šeņžeņā un Šanhajā nonāca viss, kas golferim noderīgs – nūjas, somas, bumbas, apģērbs… Šeņžeņā vien konfiscēja vairāk nekā 1000 viltotu nūju, kuru tirgus vērtība sasniedz 500 000 dolāru.

Viltotāji jo īpaši iecienījuši “Callaway”, “Cleveland”, “Nike”, “Odyssey”, “Ping”, “Taylor Made” un “Titleist”.

Lai cīnītos ar viltotājiem, lielākie un slavenākie golfa inventāra ražotāji ir nodibinājuši īpašu darba grupu, kas atzīnīgi novērtēja Ķīnas likumsargu reidus, taču uzsvēra, ka būtu nepieciešami daudz lielāki pūliņi, lai situācija viltotā inventāra jomā kļūtu kontrolējama.

Pretviltojumu grupā darbojas pasaulē populārāko zīmolu pārstāvji, kuru vidū ir “Acushnet Company-Titleist”, “FootJoy”, “Cobra Golf”, “Callaway Golf-Odyssey”, “Top-Flite” un “Ben Hogan”, “Cleveland Golf-Never Compromise”, “Nike”, “Ping” un “TaylorMade-Adidas Golf”.

Pēdējās izmaiņas , 20.01.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē