Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Kopīgiem spēkiem Nagļi pārāki

Apvienojot seniora un juniora prasmes un dotības, abi Ilmāri Nagļi svētdien "Viesturos" palika nepārspēti Ģimeņu kausa izcīņas 3.posmā. Fourball spēlē uzvarētāji sasniedza labāko rezultātu sitienu spēlē, un viņu nelielais handikaps nebija šķērslis pirmās vietas gūšanai arī oficiālajā neto ieskaitē.

Tā kā fourball paredz katram partnerim komandā izspēlēt savu bumbu līdz galam, un katrā bedrītē ieskaitīt labāko rezultātu, kopējais rezultātu līmenis nebija tik spožs kā biežāk spēlētajā scramble. Taču Nagļi kopīgiem spēkiem spēja laukumu izspēlēt ar +3 virs PAR, bet neto ieskaitē finišēt ar -2 zem PAR.

Daudz no uzvarētājiem neatpalika vēl viens tēva un dēla duets, tomēr golfā ar vienu sitienu pilnīgi pietiek, līdz ar to Ivars un Reinis Gruntes tika nošķirti no Nagļiem un ieņēma otro vietu.

Uz trešo vietu ar neto 71 sitiena rezultātu pretendēja uzreiz trīs komandas, taču zemāka handikapa priekšrocības šoreiz baudīja Indra un Kārlis Eniņi.

Vasarai arvien sliecoties uz brieduma pusi, Ģimeņu kausa dalībniekiem atlicis aizvadīt vairs tikai vienu posmu, kas risināsies 5.septembrī, tātad jau skolas mēnesī.

Pēdējās izmaiņas , 01.08.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē