Arhīvs
8. Maijs, 2024. Staņislavs, Staņislava, Ceronis, Stefānija
Pāru kaujas
rezultâti

Zvanam spoža uzvara

Laureātus „Lattelecom Open” izcīņā sestdien noteica HCP neto spēlē, taču Andris Zvans kungu spēcīgākajā handikapu grupā būtu uzvarējis jebkurā saprātīgā formātā, jo „Ozo Golf Club” laukuma izspēlei viņam pietika ar 75 sitieniem, tātad sitienu spēlē +3 virs PAR.

Panākums vēl jo īpašāks tādēļ, ka Zvans iepriekšējā vakarā bija viens no golferiem, kas uzsauca augstas laimes jaunajam pārim Kaspara Krištopana kāzās. Pārējie kāzinieki-golferi pagura vairāk, un ne visi pat tika līdz turnīra startam. Spēkus sacensībām tomēr sataupījušie ar spožiem panākumiem palepoties nevarēja, un dažam tveicē arī tikšana līdz finišam bija liels gandarījums.

Zvanam uzvaru nodrošināja neto formātā iespētais -7 zem PAR, kas ļāva par četriem sitieniem apsteigt tuvāko sāncensi Ilmāru Nagli junioru, kam bruto 79 sitieni.

Otrajā HCP grupā kungiem uzvarēja Oļegs Beršatskis, savukārt Ginta Ozoliņa bija labākā dāmu konkurencē.

Ne vienam vien golferim tuvāk finišam gadījās pa kādai melnai bedrītei ar diviem cipariem rakstāmu rezultātu, tomēr golfa Golgātas mēroga pārbaudījumi tika pietaupīti Kasparam Daugaviņam.

Ar 27 sitieniem 16. bedrītē viss vēl nebija galā, jo laba atmiņa hokeja meistaram bija vajadzīga arī 18. bedrītē, kur spēli izdevās noslēgt ar 16 sitieniem. Un tas viss pēc savam handikapam tuva rezultāta pirmajās 15 bedrītēs, kas pamatoti ļāva cerēt uz rezultātu zem simta.

Taču atzinību ir pelnījuši visi turnīra dalībnieki, kas bija gatavi spēlei nebūt ne komfortablajos laikapstākļos.

Pēdējās izmaiņas , 24.07.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē