Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Alūksnē garākais hole in one

Aizvadītajā nedēļas nogalē “Saļņos”, Alūksnes pusē, Pļavu golfa čempionāta 5.posms īpaši veiksmīgs izrādījās valmierietim Haraldam Flemingam, kurš trešo bedrīti no 202 metru attāluma pievārēja ar vienu sitienu, iesitot 12 gados pirmo hole in one pļavu golfā.

Haralds pretvējā izvēlējās draiveri, un pēc sitiena bumbiņu meklēja visur citur, bet ne bedrītē. Par lielu pārsteigumu pašam sitējam, bumbiņa pēc 202 metru lidojuma tika atrasta bedrītē, un tas ir garākais hole in one Latvijā.

Alūksnē uz sacensībām bija pulcējušies 22 dalībnieki, kas uzvarētāju noteica 18 bedrīšu izspēlē. Kungu konkurencē uzvaru izcīnīja Gatis Liniņš (74 sitieni, +11 virs PAR), otrajā vietā ierindojās Jurģis Ābele (77 sitieni), bet trešais - Kristaps Matisons (78 sitieni).

HCP36 grupā labākais bija Inguss Vībāns (99 sitieni), otrais - Dzintars Salmiņš (100 sitieni), bet trešais - Zigmunds Tumševics no Alūksnes (106 sitieni). Dāmām labākais rezultāts Anitai Šalmei (106 sitieni).

Ņemot vērā, ka šogad laukuma konfigurācija bija pilnībā izmainīta, tika sasniegts jauns laukuma rekords – 23 sitieni, ko vienlaicīgi izdevās realizēt Liniņam, Ābelem un Matisonam.

Pēc uzvaras 5. posmā Pļavu čempionāta kopvērtējuma pirmo vietu dala Liniņš un Gundars Rauza – abiem pa 112 punktiem, bet uz trešo vietu ar 100 punktiem pakāpies Matisons.

Dienu vēlāk “Siltajos” Gulbenes pusē norisinājās Premjera kausa 2.posms, kurā piedalījās 15 dalībnieki un izspēlēja 18 bedrītes. Kungu konkurencē pārliecinošu uzvaru izcīnīja Ingars Priščepa no Valmieras (70 sitieni), otro vietu pēc pārspēles ieguva Ābele, aiz sevis atstājot Matisonu – abiem pa 75 sitieniem. Dāmām spēcīgākā mājas laukumā bija Anita Rauza.

Izšķirošie notikumi Premjera kausa izcīņā norisināsies 21. vai 22.augustā “Siltajos” 3.posmā, jo kopvērtējumā vēl iespējams uzvarēt vairākiem spēlētājiem.

Jau šo sestdien "Denderos" notiks Vidzemes kausa izcīņa.

 

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 06.07.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē