Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Iespēja spēlēt Lietuvas "Open"

Vēlēšanos redzēt kaimiņvalsts golferus savā nacionālajā amatieru "Open" izteikusi Lietuvas Golfa federācija, aicinot augusta vidū viesoties "The V Golf Club" laukumā. Pieteikties ir aicināti citvalstu kungi un dāmas ar handikapu ne lielāku par 18.

Turnīrā, kas risināsies no 13. līdz 15. augustam, ir paredzēta vieta 126 spēlētājiem - ja pieteikumu skaits būs lielāks, priekšroka tiks dota golferiem ar zemāku handikapu. Pēc otrās dienas plānots kats, atstājot dalībnieku skaitā pusi startējušo kungu un pusi - dāmu.

Dalības maksa ir 299 liti (60 latu), kas ietver bezmaksas treniņraudu dienu pirms čempionāta starta.

Reģistrācijas pieteikumus līdz 31. jūlijam jānosūta uz golf@lemeridienvilnius.lt , norādot 1) vārdu un uzvārdu; 2) mājas klubu; 3) dzimšanas datus; 4) handikapu; 5) tālruņa numuru; 6) e-pasta adresi.

Kā "The V Golf Club" adrese ir norādīts Viļņas-Rīgas 19. kilometrs, taču, iespējams, kādam tas ir labāk pazīstams kā "Le Meridien Vilnius".

Droši vien lielākā daļa Latvijas spēlētāju piedāvājumu izsvērs pēc LMT Latvijas amatieru čempionāta, kas startē jau piektdien. Pirms trīs dienu sacensībām publicēts arī aktuālākais pašmāju reitings.

Pēdējās izmaiņas , 01.07.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē