Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Eniņu dominance

Izmantojot iespējas Ģimeņu kausa izcīņas 2.posmā, svētdien "Viesturos" prāva tiesu balvu nonāca Eniņu jaunākās komandas spēlētāju īpašumā. Dienu pēc godalgotas vietas gūšanas iepriekšējā turnīrā Indra kopā ar Kārli uzvarēja foursome neto spēlē, turklāt brālis nepalaida garām iespēju gūt vēl vairākas balvas.

Sasniedzot labāko rezultātu sitienu spēlē (86), uzvarētāji bija labākie arī oficiālajā neto ieskaitē, par viena punkta tiesu apsteidzot otro vietu guvušos Mārtiņu un Teodoru Pukšes. Te var piebilst, ka dienu iepriekš Indra par nepilnu punktu uzlaboja handikapu, taču arī tas nepatraucēja Eniņiem pārspēt sāncenšus.

Laureātu trijnieku noslēdza Ģirts un Ineta Rēvaldi, kurus no trim sekotāju komandām šķīra viens punkts. Rēvalda "Veselības centrs 4" bija arī sacensību atbalstītājs.

Papildu balvas savā starpā sadalīja godalgoto vietu īpašnieki - Eniņš bija gan tālsitējs 5. bedrītē, gan precīzākais bumbiņas pie karoga trāpītājs 2. un 7. bedrītē. Savukārt Rēvaldei izdevās tālākais sitiens 8. bedrītē dāmu vērtējumā.

Papildu citām balvām par saldāku dzīvi ne tikai uzvarētājiem gādāja "Pūre" ar gardām konfektēm.

Sparīgi svētdien spēlēja arī Salienā, kur gandrīz puse no atklātā ikmēneša "Open" dalībniekiem nospēlēja labāk par savu handikapu. Vislieliskākā diena izvērsās Darim Lazdinim, kurš finišēja ar 80 bruto sitieniem un neto ieskaitē uzvarēja ar 63 neto punktiem.

Par diviem neto sitieniem no pirmās vietas ieguvēja atpalika Māris Dalbiņš, bet līderu trijnieku ar neto 69 punktiem noslēdza Juris Sprūde.

Pēdējās izmaiņas , 27.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē