Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Uz vasaras viļņa

Pēc garajām Līgosvētku brīvdienām golferi kuplā skaitā sestdien pulcējās "Ozo Golf Club", lai uzspēlētu "Olympic Classic by Coca Cola" turnīrā. Pēc saulgriežiem vasarai vairs nebija kur sprukt, un sacensības risinājās ļoti patīkamos apstākļos, ko nopietnākajā kungu handikapu grupā vislabāk sev par labu prata izmantot Ainārs Počs.

Teicamu panākumu šoreiz netrūka visās ieskaites grupās, taču tikai HCP 0-14 kungiem rezultātus vētīja handikapa neto spēlē, tādējādi atgādinot, ka pavisam drīz jau gaida LMT Latvijas amatieru čempionāts.

Počam 18 bedrītes izdevās izspēlēt ar 81 sitienu, kas pārvērtās uzvaras vērtos neto 68 sitienos. Tādu pat neto rezultātu sasniedza Kristaps Tunsts, tomēr augstāka handikapa dēļ viņam 2. vieta. Līdzīgi tika sadalīta arī 3.vieta, ko ar neto 69 sitieniem ieguva Andris Zvans, apsteidzot Ilmāru Nagli senioru.

Tuvu izcilam rezultātam bija Jevgen Nimets, un tikai nežēlīgais sniegavīrs 17. bedrītē, kas tika spēlēta pēc kārtas astotā, liedza viņam finišā sasniegt PAR tuvu rezultātu. Neto vērtējumā ar 70 sitieniem Nimets guva 5. vietu.

Ne tik spoži kā savā iepriekšējā turnīrā nospēlēja Kristaps Gulbis, taču sava handikapa robežās noturējās un ieņēma 8. vietu.

Otrajā kungu ieskaites grupā, kur cīņa bija par stableford punktiem, labāk par savu handikapu nospēlēja septiņi golferi. Veiksmīgākais no viņiem ar 45 punktiem bija Gatis Kaleinis, par diviem punktiem apsteidzot Artūru Jakovļevu.

Itin plašajā dāmu konkurencē, kur daži rezultāti handikapu rēķinu dēļ vēl tiek precizēti, lieliska diena bija Solveigai Samai, kura stableford spēlē pārspēja visas 15 sāncenses.

Tā kā svētku nedēļa teju jau pagājusi, LMT Latvijas amatieru čempionāta dalībniekiem pēdējais laiks atcerēties, vai nav piemirsts reģistrēties pašmāju sezonas pirmajam "Major". Aizpildītu pieteikumu "Ozo Golf Club" recepcijā jānogādā ne vēlāk kā pirmdien plkst. 17.

Būtiski, ka dalības maksa LMT Latvijas amatieru čempionātā ir 50 latu, kas ietver gan green fee, gan pusdienas visās sacensību dienās, turklāt junioriem pienākas 50% atlaide.

Pēdējās izmaiņas , 27.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē