Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Rojā dominē vidzemnieki

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rojā pļavu golferi pulcējās, lai izspēlētu Pļavu čempionāta 4.posmu un Kurzemes kausa 1.posma sacensības, kurās šoreiz visas vietas uz pjedestāla aizņēma vidzemnieki. Pļavu čempionāta posmā uzvarēja Gundars Rauza no Gulbenes, bet Kurzemes kausa posmā labāko rezultātu uzrādīja Jurģis Ābele no Valmieras.

Neskatoties uz vasarai netipiskajām laika prognozēm, vētru naktī un stipro vēju pa dienu, Rojā uz sacensībām bija ieradušies 30 spēlētāju no visas Latvijas. Rojā nebija neviena, kas neizteiktu komplimentu laukuma saimniekam Normundam Liepam un grīnkīperim Andrim Vaivodam par izcili sakopto pļavu golfa laukumu, kas nu ir slopēts un ar spēli tajā iespējams mainīt savu handikapu.

Pļavu golfa čempionāta posmā 12 bedrīšu izspēlē nepārspēts palika Rauza (50 sitieni), pārspēlēs otro vietu izcīnīja Ābele (52 sitieni), bet trešais palika Gatis Liniņš no Siguldas (52 sitieni).

HCP36 jeb iesācēju grupā pirmo trijnieku noskaidroja tikai pārspēlēs, jo visiem bija vienāds rezultāts – 67 sitieni. Uzvarēja Jānis Sprincis, otrais - Jānis Petrovičs, bet trešais - Kaspars Dzērve.

Dāmām pirmo vietu izcīnīja Laima Lūse (60 sitieni), un tikai par vienu punktu atpalika Agita Tretjakova (61 sitiens).

Pļavu golfa čempionātā līdz šim piedalījušies 72 golferi un kopvērtējuma vadībā izvirzījies Rauza (112 punkti), otrajā vietā atrodas Liniņš (90 punkti), bet uz trešo vietu pakāpies Einārs Līsmanis (81 punkts).

Kurzemes kausa 1.posms norisinājās paralēli pļavu čempionātam, taču tajā uzvarētāju noskaidroja 9 bedrīšu izspēlē, kur spēlētāji cīnījās ne tikai par kausiem, bet arī par „Pūre Food“ un „Jaunalko“ sarūpētajām balvām. Labāko rezultātu uzrādīja pagājušā gada Kurzemes kausa ieguvējs Ābele (39 sitieni), otro vietu pārspēlēs izcīnīja Rauza, bet trešais bija Liniņš (abiem 40 sitienu).

Dāmām Kurzemes kausa posma ieskaitē uzvarēja Tretjakova (45 sitieni), otrā ierindojās Lūse (46 sitieni), bet trešā - Ieva Krauze (49 sitieni).

Kurzemes kausa kopvērtējumā ieskaita visu trīs posmu stroke rezultātus, un uz nākamo posmu 14.augustā, kas norisināsies paralēli ar pļavu čempionāta posmu, visus spēlētājus personīgi uzaicināja Pļavu golfa goda prezidents Vilnis Baltiņš, apsolot, ka pusdienās spēlētāji tradicionāli varēs mieloties ar izslavētajām melleņu klimpām.

Nākamais Pļavu golfa čempionāta posms notiks 3.jūlijā Alūksnes pusē „Saļņos“, bet „garajās brīvdienās“ 26.jūnijā gulbenieši aicina uz Premjera kausa 1.posmu.

Informāciju sagatavoja:

Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 15.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē