Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Ryder bez Tiger?

Līdzjutējiem Ryder kausa izcīņā oktobrī Velsā nav garantēta iespēja redzēt Tiger Woods, un ne jau tādēļ, ka pasaulē slavenākais golferis būtu paziņojis par nespēlēšanu prestižajā ASV un Eiropas komandu turnīrā. ASV kapteinis Corey Pavin paziņoja, ka neuzskata Woods par izņēmumu, tādēļ automātiski vieta komandā viņam nav garantēta.

Pēc iepriekš piedzīvotās pamatīgās turbulences ģimenes dzīvē Woods pašlaik turpina dziedēt kakla savainojumu, bet ASV komandas kvalifikācijas rangā dalībai Ryder kausa izcīņā viņš ir tikai 11. vietā. Automātiski vieta komandā būs garantēta astoņiem labākajiem, bet vēl četrus golferus Pavin izraudzīsies pēc saviem ieskatiem.

Pavin paziņoja, ka vērtēs Woods pēc tādiem pat kritērijiem kā visus pārējos pretendentus, un vieta komandā slavenībai pienāksies tikai tad, ja būs nopelnīta. Šogad Pavin ar Woods vēl nav pat runājuši, un ASV kapteinis nezina teikt, kad tas varētu notikt.

Woods vēl ir gana laika, lai ASV kvalifikācijas rangā iekļūtu arī astoņniekā, taču nav izslēgts, ka dalība Ryder kausa izcīņā viņu īpaši nevilina. Ryder kausa izcīņā Woods līdz šim nav veicies diez ko spoži, jo piecos turnīros viņa rēķinā ir 10 uzvaru, 13 zaudējumi un divi neizšķirti. Tikai vienu reizi ASV ar Woods sastāvā izcīnīja trofeju, pārspējot eiropiešus 1999. gadā.

Pēdējās izmaiņas , 26.05.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē