Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Jaguārs guļ tālāk

Izsludinot “Ozo Golf Club” turnīrā hole in one automašīnu, rīkotāji jau var droši rēķināties, ka vairāk bumbiņu nonāks 13. bedrītes dīķī nekā uz grīna, jo spēlētāju prātā jaucas dažādas dīvainas domas un bumbiņas viegli novirza neceļos. Taču visas pārējās daudzās balvas “Nexum Insurance Technologies Open” sestdien veiksmīgi atrada savus īpašniekus.

Lielākā daļa no vairāk nekā sešiem desmitiem golferu izspruka no lietus, krusas un pērkona, sacensības aizvadot saules pielietā laukumā un spēlējot labā tempā. Taču vējiņš lika sevi manīt, būtiski ietekmējot spēli 11. bedrītē, kur varēja tikt pie sponsoru balvas.

Nepatīkamiem laikapstākļiem noderīga manta pienācās par trāpījumu ar pirmo sitienu vistuvāk 11. bedrītes karogam, tomēr uzdevums izrādījās grūtāks nekā sākotnēji domāts. Lai gan starta vietas bija pamatīgi pietuvinātas, grīns nemaz nebija tik viegli sasniedzams mērķis. Praktiski gandrīz pietika trāpīt uz grīna, lai jau būtu teju drošu balvas pretendentu vidū. Vislabāk ar uzdevumu kungiem tika galā Ints Krasts un Daiga Puisīte dāmu konkurencē.

Vēl vienu balvu Daiga Puisīte saņēma loterijā, kur piedalījās katra PAR īpašnieks. Jo vairāk bedrītes izspēlētas ar PAR, jo vairāk katram lozes. Piemēram, Aigaram Pērkumam bija 10 PAR lozes, un viņa vārds izlozē tika nosaukts vairākkārt, taču balvas pasniegšana izpalika, jo spēlētājs jau bija devies prom. Taču pēc nolikuma balvas varēja saņemt tikai klātesošie golferi.

Turnīra dalībnieki degustācijā varēja novērtēt dažādus dzērienus, turklāt sacensību sponsors bija gādājis, lai vajadzības gadījumā pašam golferim nevajadzētu sēsties pie stūres, bet atceļā mājup viņš tiktu nogādāts.

Par hole in one “Jaguar” auto netika dzirdēti nekādi sirdi plosoši stāsti, kuros daži milimetri šķir no lielās laimes. Ja šķiet, ka četrriteņu spēkrats mājās aizņem pārāk daudz vietas, drīz vien “Ozo Golf Club” varēs izmēģināt roku jau nākamreiz, un ar ideālu sitienu “LMT Open” tikt pie ne mazāk cēla, bet uz pusi šaurāka braucamā.

Cīņā sacensību ieskaitē par “Nexum Insurance Technologies Open” uzvarētāju spēcīgākajā kungu konkurencē kļuva Armands Krāģis, par divu sitienu tiesu apsteidzot Krastu. Otrajā grupā labākais bija Arvīds Pīlādzis, bet dāmām ar lielāko stableford punktu guvumu izcēlās Anda Vaišļa.

Pēdējās izmaiņas , 15.05.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē