Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Gruntes pirmie Ģimeņu kausā

Vienotiem tēva un dēla spēkiem Ivars un Reinis Gruntes sestdien uzvarēja Ģimeņu kausa izcīņas pirmajā posmā, "Viesturu" laukumu izspēlējot ar PAR atbilstošiem bruto 70 sitieniem. Lai noteiktu vietu sadalījumu pirmajā trijniekā, rīkotājiem nācās rūpīgi rēķināt komandu HCP, jo vienādu rezultātu netrūka.

Patīkamā pavasara dienā Gruntēm vēl jo vairāk noskaņojumu uzlaboja gan sitienu spēlē sasniegtais PAR, gan fakts, ka ar neto 62 sitieniem viņi kļuva par uzvarētājiem. Ar tādu pat neto rezultātu, bet par vienu punktu augstāka komandas handikapa dēļ tomēr 2. vietu ieņēma pusolimpiskais brāļu duets Miks un Kristaps Zvejnieki. Noslēdzoties kalnu slēpošanas sezonai, Vankūveras olimpieti Kristapu Zvejnieku atkal var satikt golfa laukumā.

Brāļu Zvejnieku lomā šoreiz bija arī viens īgls, kas kopīgiem spēkiem tika sabumbots 3. bedrītes izspēlē.

Tāpat cīņā par 3. vietu neiztika bez komandu handikapu cilāšanas, un zemāka HCP dēļ bronzas pozīcijā turnīru noslēdza Andris un Laila Forstmaņi. Tēva un meitas komanda par divu handikapa punktu tiesu apsteidza Ivaru un Guntu Eniņus, lai gan neto rezultāts abiem duetiem bija vienāds - 64 sitieni.

Labāko rezultātu sitienu spēlē sasniedza Daiga un Māra Puisītes, scramble formātā 18 bedrītes veicot ar -2 zem PAR jeb 68 sitieniem. Tomēr visplānākā komandas handikapa dēļ HCP neto ieskaitē Puisītēm šoreiz 5. vieta.

Pirmo trīs vietu ieguvēji tika pie noderīgām balvām no "Veselības Centra 4", savukārt 15 komandu konkurencē rezultātu sarakstu noslēgušie Ieva un Andris Priedīši saņēma gandarījuma balvu. Viņi raitāku nākamā turnīra spēles stratēģiju varēs apspriest "Islande Hotel" boulinga celiņā.

Lai gan "Viesturu" oficiālajā kalendārā nākamās sacensības ierakstītas tikai nākamās nedēļas vidū kā kārtējie Dāmu un Kungu tūres mači, sacensību noskaņa Jaunmārupē valdīs arī svētdien, kad kluba jaunie golferi sacentīsies ar Maskavas junioru izlasi. Viesi, kam "Viesturos" risinās treniņnometne, varētu izrādīties krietni pieredzējušāki, tomēr mājiniekiem tā būs noderīga pieredze.

Pēdējās izmaiņas , 08.05.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē