Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Keisels & Keisels

Nepārprotama aksioma ir tā, ka iegūtu uzvarētāja titulu daudz grūtāk ir noturēt nekā izcīnīt, tomēr dažiem tas tik un tā izdodas. Otro gadu pēc kārtas "Re & Re Open" spēcīgākajā handikapu grupā nepārspēts sestdien palika Andris Keisels, turklāt laureātu trijniekā viņš turas jau trešo gadu.

Pati daba bija gādājusi, lai golferi "Ozo Golf Club" laukumā īpaši necerētu uz spožiem rezultātiem, jo brāzmainais un spēcīgais vējš pamatīgi raustīja visu, kam tika klāt, un lidojošas golfa bumbiņas nebija izņēmums. Turklāt ar tikšanu uz grīna arī ne tuvu visas problēmas nebija atrisinātas, jo siltā laika un līdz ar to arī sparīgāk augošās zāles dēļ dēļ tie pirmo reizi tika nopļauti pēc pilnas vasaras programmas, un bija krietni ātri.

Tomēr arī šādos apstākļos bija spēlētāji, kas pamanījās uzlabot savu handikapu, tostarp arī spēcīgākajā HCP grupā.

Kungiem pirmajā ieskaites grupā godalgoto vietu dalīšanā vajadzēja ņemt vērā papildu nosacījumus, kas reglamentē vienāda stableford punktu guvuma gadījumā ņemt vērā punktu skaitu pēdējās deviņās bedrītēs. Tieši laukuma otras puses izspēle ar tikai vienu sitienu virs PAR deva uzvaru Keiselam.

Otro un trešo vietu arī ar 38 punktiem sadalīja attiecīgi Armands Krāģis un Tālivaldis Pētersons.

Atzīstamu un ne pavasarīgu rezultātu sasniedza uzvarētāja dāmu konkurencē Indra Eniņa, kura 18 bedrītes izgāja ar 80 sitieniem un ar 43 punktiem bija pārliecinoši labākā, apsteidzot Jūliju Osmolovsku un Ievu Čači.

Savukārt kungiem otrajā handikapu grupā ar 40 punktiem pat varēja nepietikt iekļūšanai labāko trijniekā. Uzvarētāja Ulda Tatarčuka rēķinā iekrājās 44 punkti, bet viņa tuvākie sekotāji bija Ģirts Freibergs (41 punkts) un Jānis Binde (40).

Pēdējās izmaiņas , 01.05.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē