Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Tunīru sākums Salienā

Līdz ar tuvošanos aprīļa beigām arvien blīvāki kļūst ieraksti sacensību kalendārā, un svētdien sezonas pirmais turnīrs risināsies Salienā. Kā jau agrā pavasara pusē, pirmie starti vairāk noder, lai golferi iejustos spēlē pēc ziemas pārtraukuma, un tam ir piemērots arī Salienas sezonas atklāšanas turnīra reglaments.

Sacensībās startēs komandas, kurās spēlē pa diviem golferiem. Katras komandas HCP būs ceturtā daļa no abu tās dalībnieku handikapu summas. Ir spēkā arī vairāki citi nosacījumi, ar kuriem var iepazīties zemāk publicētajā nolikumā.

Saliena Sezonas atklāšana 2010

Sacensību nolikums

1. Laiks un vieta.

Sacensības notiek Salienas Golfa laukumā 25.04.2009.

2. Vadība

Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina Salienas Golfa laukuma un kluba sacensību orgkomiteja. Sacensību galvenais tiesnesis Edward Charnock.

3. Dalībnieki. Maksimālais dalībnieku skaits 88 dalībnieki. Spelētājiem 2010.gada HCP kartes obligātas.

4. Sacensību noteikumi. Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīka St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Saliena Golf vietējiem noteikumiem.

5. Sacensību formāts. Komandu sacensība Ambrose - 18 bedres. Komandā 2 spēlētāji, komandas HCP ir 25% no abu spēlētāju HCP summas. Abi komandas spēlētāji izsit pirmo sitienu, izvēlas labāko sitienu un abi spēlētāji atkal sit no vienas vietas. Izvēlas labāko otro sitienu un atkal abi spēlētāji sit no vienas vietas, līdz bumba tiek iespēlēta bedrītē. Spēles laikā ir jāizvēlas vismaz 6 katra spēlētāja pirmie izsitieni. Ja vairākas komandas dala pirmo, otro, trešo vietu, uzvarētājs un vietu sadalījums tiek noskaidrots pec zemākā HCP; ja arī tas sakrīt tad pēc pierakstu kartiņas.

6. Pieteikšanās un izloze. Spēlētājam ir pienākums pieteikties sacensībam līdz 23.04.2009. plkst.18.00 Saliena Golfa laukuma recepcijā aizpildot pieteikumu, nosūtot informāciju uz e-pastu golf@saliena.com vai pa tālruni +371 67160300.

7. Starta laiki. 9:50 Kluba Kapteiņa sezonas pirmais sitiens no Kluba laukuma 1. bedrītes. Starts vienlaicīgi no visam izsitiena vietām plkst 10.00.

8. Dalības maksa. Sacensību dalības maksa Ls 15. Dalības maksa neietver maksu par spēli (green fee). Dalības maksa ietver: pusdienas kluba restoranā pēc sacensību izspēles.

9. Apbalvošana notiek Salienas Golfa Klubā ap plkst. 16.

Pēdējās izmaiņas , 21.04.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē