Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Kristai TOP 25 finišs

Tā kā ASV studentu sportā (NCAA) konferenču čempionāti notiek dažādos laikos, ir komandas, kas tiem vēl tikai gatavojas. Pēdējās sacensības pirms "Southland" konferences sezonas kulminācijas aizvadīja Krista Puisīte un viņas pārstāvētā Teksasas valsts universitāte. Individuāli Kristai šoreiz dalīta 23. vieta, kas bija labākais individuālais rezultāts komandā.

Spēlējot "Baylor Spring Invitational" turnīrā, Kristas pārstāvētā "Bobcats" komandu cīņā finišēja 8. vietā. Individuālā ieskaitē uzvarējusī Jaclyn Jansen "Twin Rivers Golf Club" laukumā finišēja ar 220 sitieniem jeb +4 virs PAR.

Latvijas golferes rezultāts summā bija +19 virs PAR - pēc pirmā raunda 80 sitieniem sekoja veiksmīga otrā diena ar 74 sitienu rezultātu, kas ļāva pakāpties uz dalītu 9. vietu. Taču desmitniekā noturēties neizdevās, jo pēdējās 18 bedrītēs iekrājās 81 sitiens.

"Southland" konferences čempionāts sāksies pirmdien "Raven Nest Golf Club" laukumā, Teksasā, un "Bobcats" meiteņu treneris Mike Akers no komandas sagaida labus rezultātus.

"Golfweek" individuālajā studentu golfa reitinga tabulā, kur gan vēl nav iekļauti pēdējie rezultāti, Krista ieņem 361. vietu, savukārt Laura Jansone ir 297. vietā.

"Baylor Spring Invitational" rezultāti

Komandu

Individuāli

Pēdējās izmaiņas , 16.04.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē