Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Laura turās

Sākusi un noslēgusi otro kārtu ar bērdijiem, Laura Jansone pēc otrdien izspēlētajām 18 bedrītēm Floridā saglabāja līderpozīcijas ASV studentu sporta (NCAA) "Atlantic Sun" konferences čempionātā. Sasparojoties konkurentēm, pirms pēdējās sacensību dienas jūrmalniece gan ir vadībā ar minimālu viena sitiena pārsvaru.

Otrajā raundā Laura tika pie diviem bērdijiem, bet pa vidu bija trīs bugiji, kas summā deva 73 sitienus jeb +1 virs PAR. Pēc divām dienām līderpozīcijas viņai ļauj noturēt -2 zem PAR.

Skaidrs, ka Laura var rēķināties ar daudzu līdzjutēju atbalstu, bet cīņa par čempiones lauriem trešdien solās būt jo īpaši dramatiska.

Komandu cīņā Lauras pārstāvētajai Austrumtenesijas valsts universitātei (ETSU) izdevās pārņemt vadību, taču arī tikai par viena sitiena tiesu, tādēļ pēdējā kārtā kāda atsevišķa ikkatras spēlētājas veiksme vai kļūme var daudz ko izmainīt gan komandu ieskaitē, gan individuālajā vērtējumā.

Komandām sešu sitienu robežās ir četras labākās augstskolas, kas visas nezaudē cerības uz sev labvēlīgu finišu “Venetian Bay Golf Club” laukumā.

ETSU "Lady Bucs" otrdien nospēlēja ar +3 virs PAR, un par vienu sitienu apsteidz Keneso universitāti. Dienas labāko rezultātu ETSU sasniedza ar -2 zem PAR nospēlējusī Sinead O'Sullivan, kam pirmajā kārtā gadījās smagi +8 virs PAR. Savukārt Laurai otrajā raundā bija otrais labākais rezultāts komandā.

Videointervija ar Lauru Jansoni

Foto galerija

“Atlantic Sun” konferences čempionāta rezultāti (pēc 2. kārtas)

Komandu

Individuāli

Pēdējās izmaiņas , 14.04.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē