Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

ETSU spēcīgs starts

Regulārās sezonas pēdējo turnīru ASV studentu sportā (NCAA) piektdien veiksmīgi uzsāka Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) komanda, izvirzoties 2. vietā "Rebel Intercollegiate" sacensībās. Pēc Misisipi aizvadītās pirmās kārtas ETSU "Lady Bucs" ar kopējo rezultātu +4 virs PAR ir tuvu līderēm, tiesa, Laurai Jansonei sacensību sākums nebija tik izdevies kā citām meitenēm komandā.

Pirmajā kārtā nospēlējot ar 79 sitieniem (+7 virs PAR), Laura dala 62. vietu 111 spēlētāju konkurencē. Tuvāk mīnusa rezultātam liedza tikt seši bugiji un viens divkāršs bugijs, kam pretim varēja likt tikai vienu bērdiju. Pēc 12. bedrītes rezultāts bija +8 virs PAR, un, lai arī turpmāk veicās labāk, jau bija par vēlu cerēt uz patīkamu rezultātu.

Komandas rezultātā šoreiz Lauras veikumu neiekļāva - ETSU līdere atkal bija Sinead O'Sullivan (-1 zem PAR), tikai par vienu sitienu atpaliekot no trim līderēm. Nina Muehl nospēlēja ar PAR atbilstošu rezultātu, Mayte Vizcarrondo iespēja +2 virs PAR, bet Kennie Eisenhower rezultāts bija +3 virs PAR, tādējādi Lauras rezultāts palika ārpus četriem labākajiem un komandai netika ieskaitīts.

Komandu cīņā ETSU divus sitienus atpaliek no Tūleina universitātes golferēm, un, spriežot pēc vietas augstskolu rangā, "Lady Bucs" jācīnās vismaz par vietu trijniekā sacensību noslēgumā. Par ETSU augstāk "Golfweek" reitingā ir Teksasas A&M (18.) un Tūleina universitāte (27.), bet līdzīgi kā Lauras pārstāvētā augstskola vēl trīs universitātes ieņem vietas ranga sestajā desmitā.

Sestdien Misisipi universitātes golfa laukumā izspēlēs otro kārtu, bet sacensības noslēgsies ar vēl 18 bedrītēm Lieldienu dienā.

"Rebel Intercollegiate" rezultāti (pēc 1. dienas)

Komandu

Individuāli

Pēdējās izmaiņas , 03.04.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē