Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Studentes ceturtajā desmitā

Noslēdzot studentu karjerā vēl pa vienam turnīram, otrdien okeāna viņā pusē vietas ceturtajā desmitā ieņēma gan Laura Jansone, gan Krista Puisīte. Laura finišēja dalītā 34. vietā “Pinehurst Challenge”, bet Krista dalīja 36. vietu "John Kirk Panther Intercollegiate".

Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) komandas sastāvā nospēlējusi “Pinehurst Challenge” pēdējo raundu ar +3 virs PAR atbilstošiem 75 sitieniem, Laura pakāpās augstāk no 48. vietas, kur bija pēc pirmajām divām kārtām. Finišā Lauras rezultāts bija +14 virs PAR, un divas trešdaļas plusu tika iekrāti jau pirmajā raundā.

Komandu vērtējumā ETSU meitenes ierindojās 4. vietā, jo ar pēdējā raunda rezultātu līdz laureātu trijniekam aizsniegties nevarēja. Tāpat kā pirmajā kārtā “Lady Bucs” nospēlēja ar 304 sitieniem, bet veiksmīgākā komandai bija otrā kārta, kad četru labāko spēlētāju rezultātu summa bija 295 sitieni.

ETSU meitenes zaudēja 40 sitienus pirmo vietu guvušajai ASV studentu sporta (NCAA) ranga TOP 30 komandai Floridas valsts universitātei, savukārt individuālajā ieskaitē pirmo vietu izcīnīja šīs augstskolas studente Lacey Agnew, no kuras Jansone atpalika 18 sitienus. Pašu komandas iekšējā rangu tabulā Laura dalīja 3. vietu.

Pozīcijas pēdējā raundā "John Kirk Panther Intercollegiate" nedaudz uzlaboja arī Krista, pēdējās 18 bedrītes izspēlējot ar 79 sitieniem (+7 virs PAR), kas bija viņas labākais rezultāts turnīrā. Trīs kārtu summā Kristas rezultāts bija +24 virs PAR, bet uzvarētāja Cathrine Madsen no Džordžijas valsts universitātes nospēlēja ar +5 virs PAR.

Komandu vērtējumā Teksasas valsts universitāte ieņēma 8. vietu, par 47 sitieniem atpaliekot no uzvarētājām Džordžijas valsts universitātes golferēm.

Pirms cīņas “Southland” konferences čempionātā, Teksasas valsts universitātes komandu vēl gaida starts “Baylor Invitational”, kas sāksies 12. aprīlī. Turpretim ETSU komanda jau 2. aprīlī spēlēs Misisipi universitātes rīkotajā “Rebel Intercollegiate”.

"Pinehurst Challenge” rezultāti

"John Kirk Panther Intercollegiate"

Pēdējās izmaiņas , 24.03.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē