Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmais olimpietis

Kamēr golfā līdz dalībai olimpiskajās spēlēs vēl seši gadi jānogaida, aktīvākie sportisti nelaiž garām citas iespējas, lai piedalītos unikālajā sporta forumā. Vairs tikai 10 dienu no dalības Vankūveras ziemas olimpiskajās spēlēs šķir Kristapu Zvejnieku, kam kalnu slēpošana ziemā veiksmīgi aizstājusi vasaras aizraušanos ar golfu.

Pērn Latvijas junioru čempionātā Zvejnieks vecākajā golferu grupā palika uzreiz aiz labāko trijnieka, un olimpieša vizītkartē golfu viņš nav aizmirsis ierakstīt kā savu hobiju. Par junioru čempionu golfā kļuva arī kalnu slēpošanā panākumus guvušais Svens Markss, taču cīņā par tiesībām pārstāvēt Latviju Vankūverā uz slēpēm pārāks izrādījās Zvejnieks.

Klimata kaprīžu dēļ Vankūverā pašlaik ir lieliska iespēja spēlēt golfu, jo gaisa temperatūra tuvojas 10 grādiem virs nulles un ziemas noskaņas tas nekādi neveicina. Taču kalnu slēpotāji mājos pāris stundu brauciena attālumā Vistlerā, kur sniega kalnos esot papilnam.

Zvejniekam pirmais starts būs 21. februārī milzu slalomā, bet olimpiādes priekšpēdējā dienā 27. februārī viņš sacentīsies slalomā. Veiksmes olimpiskajās cīņās novēl arī golfs.lv!

Pēdējās izmaiņas , 10.02.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē