Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Pagaidām tikai baumas

Dažādi avoti ir steigušies izplatīt ziņas par Tiger Woods gaidāmo atgriešanos, taču pasaules ranga līdera kedijs Steve Williams atvēsinājis karstās putras strēbējus ar paziņojumu, ka gaidīt golfa zvaigznes dalību kādā turnīrā jau nākamnedēļ ir krietni priekšlaicīgi.

"Herald Sun" pagājušajā nedēļā vēstīja, ka Woods atgriezīsies PGA tūrē nākamnedēļ Arizonā paredzētajā "Accenture Match Play Championship". Savukārt citam Austrālijas izdevumam "Sydney Morning Herald" Williams apliecināja, ka nav ne mazākās patiesības kripatas apgalvojumos par Woods dalību match-play turnīrā.

Vēl viens infomācijas avots tmz.com vēsta, ka Woods atgriešanās gaidāma marta otrajā pusē Floridā "Tavistock" kausa izcīņā, kas gan nav PGA tūres sacensības, taču golferiem noder kā iesildīšanās pirms aprīlī startēt "US Masters".

Ja var ticēt britu tabloīdam "Daily Mirror", tad Woods privātajā dzīvē ir uzspīdējis mazs saulstariņš. Pēc tikšanās ar ārstiem Elin Woods ir nolēmusi dot vīram vēl vienu iespēju, jo medicīnas profesionāļi miljardiera sievu pārliecinājuši, ka golfera ārstēšana no seksuālas atkarības došot pozitīvus rezultātus.

Pēdējās izmaiņas , 09.02.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē