Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Īrija notur pozīcijas

Pēc piektdien izspēlētā foursome Īrijas duets Rory McIlroy un Graeme McDowell saglabāja trīs sitienu pārsvaru pār tuvākajiem konkurentiem Pasaules kausa izcīņas pusceļā. Taču pašreizējie trofejas īpašnieki zviedri atgādināja, ka ar viņiem būs nopietni jārēķinās arī šogad Ķīnā.

Zviedrijas pāris Henrik Stenson un Robert Karlsson foursome formātā (komanda spēlē vienu bumbu, golferiem sitienus izdarot pamīšus) sasniedza dienas labāko rezultātu, bunkuriem bagātajā "Mission Hills" Olazabal laukumā panākot -7 zem PAR (65 sitieni). Divu kārtu summā zviedru rezultāts ir -15 zem PAR, kas ļauj ieņemt 2. vietu.

Īri dienu noslēdza ar -4 zem PAR un kopējo rezultātu -18 zem PAR. Labāko trijnieku ar -14 zem PAR pagaidām noslēdz itālieši brāļi Francesco un Edoardo Molinari.

Pēc otrās dienas apmierināts ar sasniegto bija 20 gadu vecais McIlroy, sakot, ka izdevās saglabāt gan līderpozīcijas, gan trīs sitienu pārsvaru. Savukārt McDowell piebilda, ka foursome ir viena no vissarežģītākajām golfa spēles formām, jo rada golferim papildu spiedienu.

Īri cer, ka sestdien fourball spēlē klāsies vieglāk, un atkal varēs tikt pie spoža rezultāta. Fourball spēlē abi komandas golferi izspēlē bedrīti ar savu bumbu, bet rezultātā ieskaita veiksmīgākā spēlētāja iespēto.

Cerīgi uz atlikušajiem diviem raundiem skatās arī zviedri. "Esam labā pozīcijā, spēlējam labi, un mums tāpat vien jāturpina. Tad mums būs izredzes," teica Karlsson.

Pasaules kausa izcīņas rezultāti (pēc 2. dienas)

Pēdējās izmaiņas , 27.11.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē