Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

ASV tūre nesaraujas

Rīkotāji paziņojuši kalendāru jaunajai ASV PGA tūres sezonai, veiksmīgi pārciešot ekonomikas saraušanās laikus. Lai gan ir mainījušies vairāku sacensību sponsori un rīkošanas vietas, turnīru skaits sezonā no tā nav cietis. Turklāt 2010. gads ir arī Ryder kausa sezona, kas palīdz noturēt sponsorus golfā.

Jauns turnīrs nākamgad būs "The Greenbrier Classic", kas aizstās "Buick Open" pēc tam, kad novārdzinātās autoražošanas nozares uzņēmums paziņoja par atteikšanos no sponsorēšanas.  "The Greenbrier Classic" risināsies jūlija un augusta mijā Rietumvirdžīnijā.

Sezona ASV PGA tūrē sāksies 7. janvārī Havaju salās, tiesa, tur tradicionāli spēlēs tikai iepriekšējās sezonas turnīru uzvarētāji. Arī šim turnīram ir jauns sponsors - "Seoul Broadcasting System", kas parakstīja līgumu uz 10 gadiem.

"Major" sezona tradicionāli sāksies aprīlī "Augusta National" laukumā ar "US Masters", jūnijā "Pebble Beach" risināsies "US Open", bet jūlijā Sentendrjūsā jau 139. reizi noteiks "British Open" uzvarētāju. Augustā vēl sekos PGA čempionāts "Whistling Straits" laukumā, Viskonsinā.

Savukārt tie, kas vēlas klātienē redzēt ASV un Eiropas labāko golferu dueļus Ryder kausa izcīņā, oktobra pirmajās dienās būs Velsā, "Celtic Manor Resort".

Tikmēr pašmāju golfa sportiskākajai daļai zīmīga būs 2010. gada oktobra otrā puse, kad Argentīnā risināsies pasaules amatieru čempionāts kungu un dāmu komandām.

Pēdējās izmaiņas , 05.11.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē