Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmais pavasara numurs

No ziemas miera modina ne tikai saule, bet arī žurnāla „Golfs.lv” košais marta numurs. Atkarībā no izplatītāju naskuma tirdzniecības vietās tas būs iegādājams trešdien pēcpusdienā, vai sākot no ceturtdienas.

 

Jaunajā numurā Jānis Jarāns atklāj golfa vides un teātra līdzības, Dāvis Puksts stāsta par savām gaitām Amerikā golfa koledžā, bet Mikus Gavars un Laura Jansone dalās pieredzē par dalību līdzšinējā karjerā spēcīgākajā turnīrā Floridā.

 

Vēl lasiet par vienu līdz šim mazāk populāru, bet Latvijas golfā principiāli nozīmīgu trofeju Mindauga kausu, aprakstu par „Golfs.lv” ceļojumu vasaras meklējumos uz Jaunzēlandi, „Ozo Golf Club” pro Artūra Krukova padomus bunkuru pieradināšanai, un rakstus par citām ne mazāk interesantām tēmām.

Žurnāls nopērkams „Narvessen” un „Plus punkts” tirdzniecības vietās, kā arī "Statoil" uzpildes stacijās.

Bez rūpēm pie jaunā numura tiks abonenti, kur skaits turpina pieaugt. Tie, kuri vēl nav uz žurnālu parakstījušies, var to izdarīt arī tagad. Abonēt izdevumu joprojām iespējams abonēšanas centros „Diena” vai to mājas lapā www.acd.lv , "Latvijas Pastā" un žurnāla redakcijā.

 

Pēdējās izmaiņas , 01.03.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē