Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Lauras komandai pirmā uzvara

Sezonā pirmo uzvaru šonedēļ vējainajā Dienvidkarolīnā izcīnīja Lauras Jansones pārstāvētā Austrumtenesijas valsts universitāte (ETSU), kas komandu ieskaitē palika nepārspēja "Palmetto Intercollegiate" turnīrā. Pēdējā kārta izdevusies bija arī Laurai, kura nospēlēja ar PAR un veicināja "Lady Bucs" panākumu.

Komandu vērtējumā ETSU golferes par 16 sitieniem apsteidza otrās vietas ieguvēju Kanzasas universitāti.

Laura ar katru turnīra kārtu spēlēja arvien labāk, un individuāli pakāpās līdz dalītai 13. vietai, summā nospēlējot ar +7 virs PAR. Pirmā raunda 77 sitienu rezultātam turpmākajās kārtās sekoja 74 un 72 sitieni, kas jūrmalniecei ļāva sasniegt summā otro labāko rezultātu ETSU kvintetā. Sacensību pēdējā dienā Laura iespēja gūt komandā labāko rezultātu.

ETSU komandā veiksmīgākā ar +1 virs PAR bija Sinead O'Sullivan, bet zem PAR (-1) trīs kārtu summā nospēlēja tikai uzvarētāja Jessie Hollandsworth no Merilendas universitātes.

Nākamo turnīru līdz pavasarim "Lady Bucs" meitenes varēs gaidīt labā noskaņojumā, jo beidzot izdevās noturēt uzvaru. Vadībā ETSU komanda spēja izvirzīties arī iepriekšējo trīs turnīru gaitā, tomēr līdz pirmajai vietai vēlāk allaž pietrūka. 

Pavasaris studentēm gan atnāks krietni agrāk nekā Atlantijas šajā krastā - nākamajā turnīrā jāspēlē februāra vidū Floridā.

"Palmetto Intercollegiate" rezultāti: http://www.etsubucs.com/uploads/files/Palmetto-Final-Rd.pdf

Pēdējās izmaiņas , 29.10.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē