Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Vairāk televīzijas

Ja nedēļas nogalē izdodas izbrīvēt kādu laiciņu pasēdēšanai pie tālrāža, ir vērts nepalaist garām dažus interesantus sižetus par golfu. Pazīstamas sejas būs redzamas gan Latvijas Televīzijā, gan, iespējams, arī CNN.

Svētdien plkst. 9.30 LTV1 ar golfu iepazīstinās "Juniors TV" skatītājus. Stāstītāju lomās būs vairāki junioru izlases dalībnieki un Rīgas Golfa skolas audzēkņi - viņu vidū Roberts Vanags, Klāvs Andersons, Anna Švanka, Rihards Tiļuks... Arī Māra Puisīte, kura pati raidījumu gan varētu redzēt tikai internetā, jo Latvijas amatieru čempione devusies oficiālā vizītē uz ASV, lai iepazītos ar Teksasas valsts universitāti un Teksasas universitāti Sanantonio.

Ļoti iespējams, ka jaunie golferi iepazīstinās jau ar olimpisku sporta veidu, jo piektdien SOK paredzēta balsošana par papildinājumu 2016. gada olimpisko spēļu programmā. Cerams, sižets kļūs par tā autores Elizabetes Pučes veiksmīgu debiju televīzijas žurnālistikā.

Savukārt CNN rādīs garāku sižetu par septembrī Skotijā notikušo Jorkas hercoga turnīru, kur citu valstu junioru čempionu konkurencē Māra Puisīte dalīja 10. vietu. CNN turnīrā filmēja pēdējo raundu, kā arī intervēja spēlētājus. Kas no tā visa sanācis, būs redzams "Living Golf" programmā.

CNN programma vēsta, ka ieskats Skotijas turnīrā būs redzams jau šodien plkst. 15.30 un 19.30, sestdien plkst. 10.30, 20.30 un 23, kā arī svētdien plkst. 6, 10.30 un 18. Visu raidījumu sākums pēc Latvijas laika.

Iespēja redzēt CNN sižetu būs arī "Living Golf" arhīvā.

Pēdējās izmaiņas , 08.10.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē