Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Krista komandā ceturtā

Uz jauniem panākumiem ASV studentu sporta (NCAA) turnīros Krista Puisīte varēs tiekties oktobra beigās, taču sacensības Kolorādo viņa otrdien noslēdza astotajā desmitā. Latvijas golferei triju kārtu summā bija ceturtais rezultāts Teksasas valsts universitātes spēlētāju pieciniekā.

Divos pēdējos no "CU Heather Farr Memorial" trijiem raundiem Latvijas golfere nospēlēja ar +11 virs PAR, kas viņu ar summāro rezultātu +25 virs PAR ierindoja dalītā 76. vietā 104 dalībnieču konkurencē.

Pirmajā raundā Kristai bija labākais rezultāts komandā (+3 virs PAR), bet pēdējā raundā - pieticīgākais. Labākā no "Bobcats" meitenēm bija 18. vietu dalījusī Gaby de Reuck, kura turnīru pabeidza ar +11 virs PAR.

Komandu ieskaitē Teksasas valsts universitātes komanda finišēja tieši rezultātu tabulas viducī - 10. vietā, uzvarētājām Teksasas tehnoloģiju augstskolas golferēm zaudējot 50 sitienu. Individuāli labākā bija šīs augstskolas līdere Alex Gibson, kura vienīgā turnīru noslēdza zem PAR (-3), un tuvāko sāncensi apsteidza par pieciem sitieniem.

Nākamais turnīrs studentēm būs "Alamo Invitational" turnīrs 26. un 27. oktobrī.

"CU Heather Farr Memorial" rezultāti:

Individuāli

Komandu

Pēdējās izmaiņas , 07.10.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē