Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Studentiem tik sākas

Kamēr mūspusē jāsāk aizdomāties par rudens ietekmi uz golfa sezonas ilgumu, Atlantijas viņā krastā ASV studentu sportā (NCAA) viss tik nupat sākas. Neparedzēti īss pirmais turnīrs Teksasas valsts universitātes komandā izvērtās Kristai Puisītei, savukārt Laura Jansone par saviem nopietnajiem nodomiem atgādinājusi pirmajā dienā "Golfweek Conference Challenge" sacensībās.

Teksasā laikapstākļi nebija golferu sabiedrotie, tādēļ "Texas A&M Invitational" turnīrs pēc pirmās kārtas tā arī neatsākās. Tādējādi Krista studentes karjerā pirmajos mačos aizvadīja tikai vienu kārtu, kurā ar +8 virs PAR dalīja 30. vietu. Savukārt komandu cīņā Teksasas lūsenes bija astotās 11 augstskolu ieskaitē.

Tikmēr Jansone svētdien ar +2 virs PAR (74 sitieniem) Nevadā izspēlēja pirmo kārtu "Golfweek Conference Challenge", kur pagaidām dala 11. vietu. Turnīrs "Primm Valley" Tuksneša laukumā noslēgsies pēc vēl diviem raundiem pirmdien un otrdien.

Pirms sezonas sākuma studentes jautrās noskaņās piedalījās viktorīnās, kur bija jāparāda, cik labi iepazītas savas kolēģes komandā. Austrumtenesijas valsts universitātei atbildes uz jautājumiem iedomājās Laura, tādēļ viņas atbalstītāji uzzināja ko jaunu gan par viņas golfa spēli, gan par ko citu. Piemēram, to, ka jūrmalnieces somā vismierīgākā dzīve ir 5. dzelzim, gan to, ka ikviens sakarīgs džeks viņai šķiet interesantāks par kādu lielu slavenību.

"Golfweek Conference Challenge" viktorīnas video (neatveroties saitei, skatīt video 'Testing Teammates' vietnē http://www.golfweek.com/news/college-golf/ )

Pēdējās izmaiņas , 14.09.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē