Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Kristai TOP 5 finišs

Ar dalītu 5. vietu piektdien "German Junior Masters" turnīrā finišēja Krista Puisīte, tiekot pie ieskaites punktiem pasaules junioru golfa tūres ieskaitē. Labāko duci meiteņu konkurencē noslēdza Māra Puisīte, bet Kārlis Broders ieņēma vietu piektajā desmitā.

Pēc trīs dienu spēlēšanas Kristas rezultāts bija +6 virs PAR. Pēdējā kārtā, kad meiteņu grupā bija tikai viens rezultāts zem PAR, Krista nospēlēja ar 75 sitieniem (+3 virs PAR). Otrajā kārtā viņas iespētais -3 zem PAR arī palika turnīrā meiteņu nepārspēts dienas rezultāts.

Mārai pēdējā sacensību diena "Golfclub Heddesheim" laukumā noslēdzās ar 78 sitienu rezultātu (+6 virs PAR) un summā gūto +11 virs PAR, kas deva 12. vietu. Uzvarēja stabili nospēlējusī amerikāniete Brittany Altomare ar -1 zem PAR.

Ar +11 virs PAR finišēja arī Kārlis Broders, taču zēnu konkurencē tas deva dalītu 46. vietu. Pēdējā raundā Kārlim +2 virs PAR (74 sitieni). Puišiem rezultāts mīnusā pret laukumu negarantēja pat vietu desmitniekā, bet uzvarētāja vācieša Maximilian Rottluff sniegums turnīrā bija -7 zem PAR.

Oktobrī pasaules junioru tūrē plānots posms Dienvidāfrikā, savukārt īsi pirms Ziemassvētkiem noslēgumā būs "US Junior Masters" Floridā, ASV.

"German Junior Masters" rezultāti:

Pēdējās izmaiņas , 07.08.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē