Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Kristai dienas vadošais rezultāts

Nospēlējot ar -3 zem PAR, Krista Puisīte ceturtdien Vācijā sasniedza dienas labāko rezultātu (69) meiteņu konkurencē un pakāpās uz dalītu 6. vietu "German Junior Masters" izcīņā. Turpat pie pirmā desmitnieka sliekšņa ir arī Māra Puisīte, bet Kārlis Broders pēc lielākiem plusiem pārvietojās uz dalītu 57. vietu.

Krista "Golfclub Heddesheim" laukumā iespēja piecus bērdijus (bija arī divi bugiji), un pirms pēdējās kārtas viņas rezultāts summā ir +3 virs PAR. Līdere amerikāniete Brittany Altomare turās vienu sitienu zem PAR.

Lai gan Mārai tādi triki kā dienu iepriekš gūtais hole in one vairs neizdevās, viņa otrajā kārtā nospēlēja par vienu sitienu labāk nekā pirmajā dienā. Pēc otrās kārtas 74 sitieniem Māra summā ar +5 virs PAR dala 11. vietu 39 dalībnieču konkurencē.

Savukārt Broderam sacensību otrā diena sagādāja +7 virs PAR. Rezultātu kartītē bija gan trīskāršs, gan divkāršs bugijs, kā arī trīs bugiji, bet bērdijs padevās tikai viens. Līdz ar to divu dienu summā +9 virs PAR, bet šāda līmeņa turnīrā tas ļauj apsteigt vairs tikai deviņus konkurentus. Vadībā ir vācietis Paul Yannik ar -7 zem PAR.

Pēdējā kārtā māsām Puisītēm jācīnās par tūres reitinga punktiem, ko piešķirs pirmā desmitnieka spēlētājām.

"German Junior Masters" rezultāti:

Pēdējās izmaiņas , 07.08.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē